perjantai 27. tammikuuta 2012

Hei


Tulin vain pikaisesti toivottamaan sinulle oikein hyvää viikonloppua!
 Tänä viikonloppuna aion tuleettaa päätä rakkaan veljen seurassa. Jääköön pölyt pyyhkimättä ja pyykit pyykkäämättä :)Nyt  pinkaisen pikaisesti suihkuun ja jos ihan hurjaksi heittäydyn niin voi olla, että kasvot saa hiukan sävytettyä kasvovoidetta ja ripset ripsaria.Mulla on ollut jos vaikka minkä pituista hiusmallia pitkistä hiuksista aivan poikatukkaan. Parhaillaan hiukset ulottuu hiukan niskan yli pidentyen eteen. Ihan kivat nekin,  MUTTA tämä kuva Michelle Williamsista lyhyine hiuksineen on kyllä saanut nyt pahan kuumeen aikaiseksi. Polttelee, polttelee......  ja onhan tuo mekkokin punaisine huulineen veikeä :D
 .
Kuva täältä http://www.elle.fi/

 
Ensi viikkoon!
Heidi


4 kommenttia:

 1. Sulle sopisi tosi hyvin tuollaiset lyhyet hiukset. Ei muuta kuin aikaa varaamaan karvariin. Ja sinun hiustenkasvulla ei mene pitkään, kun sulla taas letti lentää, jos et viihtyiskään :)
  Ihanaa reissua ja kuullaanhan pian :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva hiusmalli kyllä :) Oon itse niin varovainen hiustenleikkuun kanssa, kun muutamat yritykset on päättyneet kyyneliin :D Siksi mulla aina sama tylsä tukka, hieman eri pituuksilla. Ihailen niitä, jotka uskaltavat muunnella hiustyyliään. Oikein rentoa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. moikka!
  itse leikkautin saman mallin
  pari viikkoa sitten ja ikinä ei
  hiuksia ole kehuttu yhtä paljon!
  Aina ennen malli on ollut tosi pitkästä polkkaan,
  eli kaikkea on kokeiltu. Suosittelen,
  vähän erilaista kuin kaikilla muilla,
  erottuu massasta.

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän ihania kuvia sinulla blogissasi. Selailin pitkään :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails