tiistai 13. joulukuuta 2011

Pakettikortit & pöllökalenteri

Lahjojen  pakkaaminen alkaa olla kiivaimmillaan ja aina ei vaan aika riitä kaikenlaiseen DIY projektien aloittamiseen tai loppuun saattamiseen. Tässä kiva linkkivinkki jos haluat kuitenkin jotain ihan tavis korteista poikkeavaa.

How About Orange blogista löydät monta muutakin iloista juttua. Tykkään ♥
Sitä kautta voit tulostaa mm. näitä pakettikortteja

My Owl Barn blogista löydät hauskan tulostettavan pöllökalenterin vuodelle 2012 ja näiden kuvien lisäksi kalenteriin löytyy muitakin pöllöjä. Näistä pöllöistä voisin rakentaa oman kalenterin :)

Täällä on parhaillaan aivan outo valoilmiö......AURINKO paistaa ja taivas on sininen, ainakin pienen hetken :)
Aurinkoista tiistaita sinulle!

Heidi15 kommenttia:

 1. ihanat pöllöt :) kiva vinkki toi kalenteri-pitää vilasta oitis! :D

  VastaaPoista
 2. Akissfromthepast - Eiks joo :) Itse tykästyin oitis :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja linkkejä ja vielä niin hyödyllisiäkin juuri nyt!
  Kiitos Heidi:)

  VastaaPoista
 4. Iinu - Itselläni on pakettikortit niin vaiheessa, että ajattelin näistä olevan iloa muillekkin :D

  VastaaPoista
 5. Nova Melina - Eipä kestä kiittää :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat nuo ylimmäiset! Muistan että minulla on yksi kirja lapsuusvuosiltani, jossa seikkailevat saman piirtäjän hahmot.
  Kiitos vinkistä!!

  VastaaPoista
 7. Mustakissa - Lapsuudenmuistoja nuo ylimmäiset herätti minussakin, mutta en kyllä muista noita hahmoja erityisesti mistään. Tuo tapaisia kynttilöitä oli kyllä mielestäni monessakin joulukortissa :)

  VastaaPoista
 8. Aivan IHANIA!
  Mä olin laiska tänä vuonna ja ostin Tallinnassa ihanan rullan tarroja. Olivat super suloisia ja niihin nyt vain kirjoittelen nimet. Käytän myös GreenGate tarroja samaan tarkoitukseen. =)

  VastaaPoista
 9. Anrinko - Nämähän voisi tulostaa suoraan tarra- arkille, hmmm.... :) Jostain täytyy voida vähän oikaista. Tekemistä riittää muutenkin oikealle ja vasemmalle kädelle :D)

  VastaaPoista
 10. Suloiset pöllöt! Täytyypä laittaa linkki muistiin.

  VastaaPoista
 11. En tiedä minkä ihmeen luovuuspuuskan tämä postauksesi käynnisti, sillä tekaisin sitten pakettikortit joululahjoihin ja suunnittelin samalla kaikenlaista muutakin. Vieläkin tekisi mieli jotain näpertää, mutta nukkumatti voi olla eri mieltä...

  VastaaPoista
 12. Hmm,mistä nuo ensimmäiset pakettikortit voi ladata? En löytänyt niitä tuolt blogista.(todennäköisesti en osannut vain ladata)

  t.atk-tumpelo

  VastaaPoista
 13. Liinu - Kannattaa, sieltä löytyy paljon mukavaa ja hauskoja linkkejä :)

  Laiza - Hauskaa!

  Atk - tumpelo - :) No niin, klikkaa bannerian alapuolella olevaa Free Downloads tekstiä ja skrollaa alaspäin niin sieltä se sitten löytyy. Saat sieltä vielä toisen linkin josta menet toiseen blogiin ja sieltä sitten pääset lataamaan sen tiedoston :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos vinkeistä, varsinkin tuosta pöllökalenterista! Olen pahemman sortin owlover, joten kalenteri pääsee varmasti minun seinälleni. :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails