torstai 13. lokakuuta 2011

Ruususen lettukestit


Eilen paistettiin vino pino lettuja. Maisteltiin tuliaisiksi tuomaani vadelma - litsi hilloa jossa oli mukana ruusua. Makeaa, mutta hyvää.





 

Iloa päivääsi!

Heidi

7 kommenttia:

  1. Herkullista!
    Toin Ladureén ruusuhilloa Pariisista viime talvena. Kesällä innostuin itsekni tekemään sitä, helppoa ja upean väristä!

    VastaaPoista
  2. Lumo - Kuulostaapa kiinnostavalta! Käytitkö hilloon ruusuvettä? Tässä on nyt kyllä käynnyt pienoinen hurahdus ruusun makuun :)

    VastaaPoista
  3. Mitä kuvia !!! vesi kielellä täällä katselen!
    Toi ruusuhillon tekeminen kiinnostaisi minuakin,
    Ruusulla maustettua hunajaa olen joskus stockalta löytäny ja tykkäsin kovasti :)
    Riitta Kotipuro blogista

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia. olisipa sitä itsekkin prinsessa ja saisi tuollaisilla herkutella. ei ole tarkoitus mainostaa, eikä liity mitenkään toimenkuvaani, mutta http://tertinkartano.fi/verkkokauppa/?show=24 tätä olen itse ostanut ohikulkiessani. myös ruusukahvia saatavalla. ja puolukkasokeri on mun herkku. poista, heidi, jos haittaa tällainen linkittäminen.

    VastaaPoista
  5. Riitta Kotipurosta - :) Kiitos vinkistä! Täytyykin katsella sillä silmällä hunahyllyjä kun sattuu stockan kulmille :)

    Larppa Aliisa - Ei kyllä haittaa. Eikös bloggsailussa olekkin ihan parasta uudet vinkit ja ideat? Joten kiitos tästä! Täytyykin käydä kurkkaamassa, puolukkasokerikin kuulostaa ihan mahtavalle :D

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia... Arvaa alkoko tekemään mieli lättyjä?! :P

    VastaaPoista
  7. Voi miten herkullisen näköistä!! Tänään taitaa olla meilläkin lettukestit :)

    Olen uusi lukijasi, ihana, ilostuttava blogi!
    Täällä tuli hyvä mieli. Kauniita kuvia olet ottanut!!

    VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails