Herkkua viikonlopuksi.
Todella suklaista, lämpimänä kohokasmaista, huoneenlämpöisenä pehmeää ja suussa sulavaa. Tässä ohjetta suussa sulavaan suklaakakkuun.
Gluteeniton suklaakakku
200 g tummaa suklaata
120g voita
2 dl tummaa ruokosokeria
2 rkl kaakaojauhetta
3 kananmunaa
1 1/2 dl kuohukermaa
Vuoraa irtopohjavuoka (halk. noin 20 cm) leivinpaperilla tai voitele ja jauhota vuoka mantelijauholla.
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Sulata voi ja suklaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon sokeri, kananmunat, kaakaojauho ja kerma.
Kaada seos vuokaan ja paista noin 20-30 minuuttia kunnes kakku on reunoilta noussut ja on keskeltä kiinteähkö.
Tarjoillaan kermavaahdon kera, namia!
Mmmmmakeaa viikonloppua!
♥
Heidi