tiistai 26. heinäkuuta 2011

SurSurrrr....

Tänä aamuna tuli äkkilähtö kasvihuoneesta. Viime viikolla huomasin kattoon ilmestyneen ampiaisenpesän ja sanoin miehelle  ettei vielä tuhoaisi sitä koska halusin kuvata sen. Ei ehkä maailman paras idea ;) Parin kuvan jälkeen ympärillä oli jo aikamoinen surina ja pakeneminen paikalta oli enää ainut järkevä ratkaisu. On tuo pesä  kaunis katsella ja taidokkaasti tehty, ei voi muuta todeta. 
Ihanaa, että olette jaksaneet vierailla blogissani vaikka olenkin ollut ihan kesälaitumilla. Uusia lukijoitakin on tullut, -sti tervetuloa. Toivottavasti viihdytte :)
Tästä tämä tahti taas tiivistyy  ja päässä muhii jo uusia toteutettavia asioita. 

P.S vielä on aikaa osallistua Ramsign arvontaan
Ihanaa tiistai-iltaa sinulle!
Heidi


Lisäys ke 27.7
No voihan nenä! Eilen hopotin että on lisäaikaa osallistua arvontaan. Itse en ole tuota sivupalkkia sen enempää katsellut kun olen kokoajan ajattellut että arvonta loppuu tänään puolen yön aikaan. Kyllä on helle pehmittäny pään aika perusteellisesti, heh. Mutta niin kuin anonyymi kommentissaan huomasi niin arvonta-aika on tosiaan päättynyt jo 24.7 .
Kun tässä olen kuitenkin sekoillut ja neljä kerkesi ottaa vielä osaakin niin lasken teidät vielä mukaan arvontaan. Eihän se ole lukijan/arvontaan osallistujan vika, että on blogin pitäjällä puurot ja vellit sekaisin :) No eniveis arvonta suoritetaan mahdollisimman pian!
Oikein kaunista keskiviikkopäivää jokaiselle.
Heidi


 

9 kommenttia:

 1. Hui! En ois tohtinu mennä tonne! Hyviä kuvia oot saanu. Yks päivä tuli äkkilähtö tikkailta kun maalasin taloa, yhtäkkiä ampiaisparvi tupsahti lautojen välistä.
  Multa on menny arvontapostaus ohitse kokonaan, menenpä heti osallistumaan :)

  VastaaPoista
 2. Ampiaispesät on kyllä hienoja ja taidokkaasti tehtyjä, mutta minua ei niitten lähelle kovin helposti saa. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Joka tapauksessa sait tosi hienot kuvat! Minä katselin pikkukuvasta, että mitäs lankarullia sulla! =)

  VastaaPoista
 4. Minäkin katsoin ensin, että lankarulla :) Kaikenlaisia ötököitä on tänä kesänä ollut liikenteessä, ehkä helle saa nekin elämään vapaammin. Taidokkaat kuvat!

  VastaaPoista
 5. eikö arvonta loppunukaa 24.7

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavia kuvia!:) Olet ollut kyllä rohkea:)

  VastaaPoista
 7. Kauniit kuvat. En olekaan koskaan katsonut ampiaispesää tuolla tavalla. Varmaan kun ampiaiset on niin pelottavia! Sehän on oikeasti tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 8. Minä en kyllä olisi nuin lähelle uskaltanut mennä kameran kanssa häärimään. Jo pelkkä surina saa mut pakenemaan paikalta....

  VastaaPoista
 9. Kyllä sit vaan ampiaspesäkin voi olla kaunis!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails