tiistai 15. maaliskuuta 2011

Sattumia

Ihan ensimmäiseksi muutama ¤%()=?%#)=..... - sana bloggerille, ja se siitä sitten! Ehkäpä tämä postaus tulee valmiiksi vahvoilla peffalihaksilla ja kunnollisella pläjäyksellä Paloma Faithia :) Viime viikkoon mahtui pari mukavaa sattumaa. Aivan ensimmäiseksi viikolla löytyi pieni, siro laatikollinen yöpöytä  eurolla. Olen koittanut  näitä etsiä kolmea kappaletta kunnostettaviksi tytöille. Tästä on hyvä aloittaa :) Viikonloppuna sain kirjan jota olen ollut ostamassa ties vaikka kuinka kauan. Tämä opus löytyykin varmasti monen romua rakastavan taloudesta. Ja mikä mahtavinta, tämän kanssa on paljon helpompaa perustella  minkä takia jotain oudompaakin kalustetta on säilytettävä. Siitähän voi saada ihanan aarteen, helmen, silmäterän tai sisustuksen kulmakiven...... Kirjan nimi on kyllä jokseenkin harhaanjohtava. Suurimman osan kalusteista olisin kyllä luokitellut ihan käyttökelpoiseksi  rojuksi ilman sen kummempia tuunauksia :) Mutta eniveis, ihana on!
Huominen päivä tarkoittaa sitä, että ollaan taas paljon lähempänä kevättä ja paljon kauempana talvesta!iloista alkanutta viikkoa sinulle!

Heidi

17 kommenttia:

 1. Kivannäköinen yöpöytä! Kiva tuollaisenaankin minun mielestä, mutta varmaan tyttöjen huoneeseen mennessään kaipailee tuunausta. Ihana juttu alkaa olla kun meidänkin tytöillä alkaa olla paljon omia toiveita ja ajatuksia omasta huoneesta ja vaatetuksesta. Tosin joskus tuntuu, että oma huone on turha, kun kantavat aarteensa meidän viereen ja leikkivät olkkarissa. Mahtava kirja myös!

  VastaaPoista
 2. Kirja vaikuttaa kivalta! Ihanan siro yöpöytä ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana euron löytö! Mitäs meinaat sille tehdä? Silmissäni näen sen jo jossakin herkullisessa sävyssä... =)

  VastaaPoista
 4. Koska on jo myöhä : ) niin "upeaa rojua" kuulostaa tosi hassulta. Otsikkona siis... mikähän on tuon kirjan alkuperäinen nimi?! Mutta itse ajatus on hieno! Huonekalut todella saavat uuden elämän, jos vähän tuunailee, ja kenties rohkeasti maalaakin. Jotkut esineet eivät puolestaan kaipaa muuta kuin putsauksen, ja kas, uusi elämä on koittanut (sille rojulle : ))

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisen näköinen tuo kirja! Pitääpa katsoa, jos vaikka Suomen reissulla sen ostaisi. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 6. Halpa oli pöytä:-))
  Ihanaa keväistä huomista<3

  VastaaPoista
 7. Olen myös katsellut tuota kirjaa "sillä silmällä", täytynee laittaa se hankittavien listalle

  VastaaPoista
 8. Tuo kirja on kyllä kiva,on ollut kirjastosta lainassa. Monta hyvää ideaa ja kyllä oli mulle sellaisiakin joukossa, että eipä olisi tullu mieleen, että kyseisestä kalusteesta tulisi niin hieno lopputulos...

  VastaaPoista
 9. Selma - Näin se meilläkin menee, kaikki kamat useinmiten olkkarissa hujan hajan :) Onneksi sieltä löytyy metritolkulla lipastoa mihin kaikki voi äkkiä piilottaa. Olen kyllä ihan yllättynyt kuinka tietoisia ikäisekseen on nämä meidänkin tytsyt siitä mitä haluavat esim. päälle puettavaksi :)

  ANNAO - Kyllä on :) Niin tykkään itsekkin :)

  Nonna - Kyllä siihen taitaa vähän jotain karkkiväriä tulla.... :)

  Anne - Hahhahha :)) Alkuperäinen nimi on Flot skrot......

  Mirjami & Merja K - Kirja on kyllä oikein inspiroiva kauniine kuvineen :)

  Arja - Juu, kyllä oli :) Ihanan keväiseltä näyttää! Aurinko paistaa, kirpakka aamu ja päiväksi luvattu plussaa :)

  VastaaPoista
 10. Maija - Tämä kyllä toimii hyvänä inspiraation lähteenä! Työohjeet ja vaihekuvatkin on kivoja, nopeuttaa kummasti aloittamista :)

  VastaaPoista
 11. Ihana yöpöytä. Kivalta vaikuttaa tuo kirja, vaikkei sitä omasta hyllystäni löydykään :)

  VastaaPoista
 12. Johanna - Kiitos :) Oikein kiva onkin :)

  Hennuliini - Kiitos ♥

  VastaaPoista
 13. todellinen löytö tuo pöytä! eihän eurolla saa enää mitään tänä päivänä!
  aurinkoista keskiviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 14. Alegni - Niin mäkin tykkään :) Aurinkoa sinullekkin ♥

  VastaaPoista
 15. löytöjä on niin ihana tehdä ja tuo kirja on kiva :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails