lauantai 19. maaliskuuta 2011

Lauantai


Pusi pusi ja nami nami.... kukas muistaa tämän ilmiön? Mulla on säädöt jo niin keväässä että tämän aamuinen sääilmiö sai mut henkisesti täysin lamaantumaan. Tietysti ollaan vasta maaliskuussa.... Toisekseen mut on lamaannuttanut Japanin surullinen luonnon katastrofi ja vielä lamaantuneempi olen ihmisen aiheuttamasta katastrofista.... Siitä huolimatta daalian juurakot odottaa jo, pinkkiä, sitruunankeltaista ja valkoista. Kaiken muotoisia ja korkuisia. Tänä vuonna haluan pihalle suorastaan törkeän paljon daalioita :) Sisälle sitten myöhemmin kesästä maljakoihin :) Karkkipäivää kun vietetään niin on mukavaa haaveilla karkin värisistä kukista.


Leppoisaa launataita sinulle!
Heidi
6 kommenttia:

 1. Samat säädöt, kyllä yskii ja nykii nyt pahasti..

  VastaaPoista
 2. Sokrutin - On ihan helpottavaa, että en ole ainut jolla ei ole säädöt ihan kohillaan ♥

  VastaaPoista
 3. Pakko kysyä tarkennuksena, että meinaatko itse istuttaa daalioita vai mitä tarkoitit juurakoilla? :) Ne on kyllä niin ihania!

  VastaaPoista
 4. Hanna - Kyllä ihan itse meinaan istutella :) Näin viime vuonna jossain lehdessä ihanan kuvan isosta daaliapenkistä ja se on vaivannut siitä lähtien. Tänä kesänä ajattelin sen jossain muodossa toteuttaa :)Ihania on!

  VastaaPoista
 5. Meillä oli vuosikymmeniä vanha daaliapenkki, tosi komea. Säilöin ne juurakot viime talven kellarissa ja keväällä vein ulos. Ennen kuin ehdin ne laatikosta istuttaa, koira oli leikkinyt puutarhuria ja repinyt ne kaikki ikivanhat daalian juuret pillunpäreiksi ja pikku silpuksi. Ei ole enää daalioita...

  VastaaPoista
 6. Leena - Ou nou! Olipas kurja kohtalo juurakoilla. Koiruus tietenkin ajatteli tekevänsä suuren palveluksen :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails