maanantai 21. helmikuuta 2011

Leikataan, revitään.....

                                                                               
Ja lopuksi ommellaan. Ensin on kyllä nostettava ompelukone vintin rappusilta sulamaan. Ostin taannoin pinon valkoisia lakanoita. Arvatkaapa oliko hitti vai huti? Vähän kumpaakin. Osa oli kauniisti kirjailtuja ja ehjiä(päällimmäiset) ja loput sitten reikäisiä. Kuinkas ollakaan tupaten täyteen ahdettu kirppari ei houkutellut katsastamaan koko lakanapinoa läpi vaan tarkistin vain päälimmäiset. Kirpun mummo supatti koko ajan vieressä, että on niin hienoja lakanoita, ihan itse tarkistin. Vaikka pidän vanhemmista(kin) ihmisistä niin tämä opetti kyllä sen että älä ikinä usko kiltin ja viattoman näköistä mummoa. Kaikella kunnioituksella :)
Nyt on keittiön pöydällä metritolkulla revittyä kaitaletta joka odottaa päätymistä johonkin.....Sitten tunnustukseen jonka olen saanut seuraavista blogeista
Voi hyvät naiset!
 Olen tästä enemmän kuin otettu ♥ Tuhannet kiitokset lämpimien halausten kera lähettelen teille!The Georgeus Blogger- palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle jotka sen mielestään ansaitsevat.
Tämä tunnustus on kiertänyt jo monessa blogissa ja hyvä niin koska itse haluan ojentaa tämän tunnustuksen jokaiselle upealle bloggaajalle joka täällä käy!
Ilahduta siis itseäsi ja nappaa tunnustus mukaasi :)

Milloin aloitit blogisi?

Huhtikuussa 2009

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Enimmäkseen kirjoittelen käsitöistä, askartelusta, kirppuilusta, leivonnasta, joskus sivutaan sisustusta ja remppaa. Harvoin ja hyvin pinnallisesti omasta elämästä ja lapsista.

Mikä tekee sinun blogistasi erityisen muihin verrattuna?

Ei mikään ja kaikki :) Tekeleet jotka ovat blogissani ovat vahvasti osa minua ja arkipäivääni.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

 Olin pitkään ajatellut että olisi kiva kun kaikenlainen puuhailu tulisi kuvattua ja laitettua yksiin kansiin. Halusin myös harrastuksen jossa en olisi aikaan ja paikkaan sidonnainen.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Ihailen selkeitä ja "niukkoja" blogeja kauniilla kuvilla höystettynä. Toivoisin oman blogin olevan myös selkeä, niukkuutta (joka on täysin luonteestani johtuvaa) on turha tavoitella joten blogi saa rönsyillä omalla painollaan asiasta toiseen. Toivoisin myös kehityväni kuvaajana ja kirjoittajana.

Aurinkoista viikon alkua sinulle!


Heidi11 kommenttia:

 1. Voi mummoa minkä teki! Niin kai se on että rehellisyys (tai sen puute) ei katso ikää.

  Tykkään kovasti blogistasi sellaisena kuin se on, ei minun mielestä tarvi mitenkään selkiyttää tai niukkuuttaa. Itselläkin joskus tuntuu että pitäisikö yrittää jotenkin tiukemmin pysytellä aiheessa, mutta en osaa kun miljoona asiaa pyörii päässä yhtä aikaa... :) Mutta tykkään blogistasi, täällä on monenlaista aihetta kauniilla kuvilla höystettynä.

  VastaaPoista
 2. No hitti, nyt pääset noista keksimään jotain ihanaa teille, jään odottamaan mielenkiinnolla!!! :)

  Niin ja minäkin tykkään blogista juuri tällaisena.
  Mukavaa maanantaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä tosi valoisa blogi. Kauniita kuvia ja ihanan näköisiä leipomuksia! Siitä vaan virkkaamaan mattoa noista lakanoista. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa nähdä minne päättyvät :-)

  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 5. Jutta - Niinhän se taitaa olla, että iästä viis, aina löytyy kaikenlaista tossun kuluttajaa :) Tulipa samalla vähän haastetta kun ei tarvitse ainoastaan lakanoita vaihdella :) Hauska kuulla, että pidät blogista tällaisena! Vähän sama täällä, liikaa liikennettä yläkerrassa ;D

  Senni - Tässä olen nyt kiertänyt tota kasaa kuin kissa kuumaa puuroa :D Jonkinlainen pieni aavistus kytee jo :) Kiitos ja mukavaa maanantaita sinullekin♥

  Nova Melina - Kiitos :) Olohuoneen lattialla olisi kyllä yksi virkattu maton alku joka kaipaisi hiukan lisää kierroksia, että ei huono ajatus ollenkaan :)

  Vekarus - Iloa sinunkin viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava lakanapino:) kirpparilta kans hankin, mutta eipä noin montaa ole kerralla löytynyt.

  VastaaPoista
 7. Hih, toi opetus on kyllä niin tosi. Monesti sitä on oppinut kai iän myötä olemaan kiero :)

  Mutta mielenkiinnolla odottelen, mitä lakanan riekaleissa käsistäsi syntyy. Ei muuta kuin ompelukonetta sulattelemaan :D

  VastaaPoista
 8. Onnea tunnustuksesta! Olet sen kyllä ansainnut! :)

  VastaaPoista
 9. Tuskin maltan odottaa mitä taiot lakanoista! Ja rönsyile ihmeessä, tämä on ihana blogi ja ihan omannäköisensä! Leivot vaan liian ihania juttuja, mulle tulee niistä kuvista mahdoton herkutus:) hih

  VastaaPoista
 10. Ehkä se mummo ei tehnyt sitä ilkeyttään, jos sillä oli vaikka dementia ja ehti jo unohtaa että ei ne ihan priimaa enää olleet ne nuoruudessa hankitut lakanat ;)

  Minä rakastan vanhoja lakanoita. Niiden kankaassa on ihan erilainen tuntu kuin uusissa lakanoissa. Paksumpaa ja napakampaakin. Eikä se haittaa vaikka nyt joku olisi keskeltä puhki, minä teen siitä verhokapan, tai koristetyynynpäällisen, tai rimpsualushameen (blogistani löytyy muuten nuo kaikki) tai jotain muuta hauskaa. Ja ihan rimpsualushameelta to repimäsi kaistalepinokin alkaa näyttää ;D
  Olen kohtalaisen uusi lukija blogissasi mutta pidän tästä kovasti juuri tälläisenään, kauniita kuvia, mukavia käsillä tehtyjä asioita ja silloin tällöin jotain suuhunpantavaakin, mutta ei liikaa. Kiitos!

  VastaaPoista
 11. KUDO, kangaspuilla, valkoisista suikaleista matto. Kudo kolmella sukkulalla, siten että joka kolmas on muuta väriä. Kangaspuita on mm. Kansalais- ja työväenopistoissa, kysy sieltä lähemmin.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails