torstai 10. helmikuuta 2011

Keltainen

Oman blogin muistelukierros jatkui keltaisella joka sai kommenteissa eniten ääniä. Tämä olikin jo paljon hankalampi väri toteuttaa ja tuntuukin, että kollaasit jäivät jotenkin hajanaisiksi. Hauskaa kuitenkin itsekin huomata kuinka esimerkiksi kuvat on muuttunut tämän melkein pari vuotisen bloggailun varrella. Valkoinen väri tuli pari kertaa esille ja sen aion vielä toteuttaa jonka jälkeen palailen "normaaleihin" postauksiin :) Ihana aurinkoinen päivä tulossa joskin hiisin kylmä, hrrrr.... Täällä aamu on alkanut hitaasti, nukuttiin pitkään ja sytyteltiin takkaan tulet. Äippä bloggailee ja lapset leikkii, kohta aamupalalle. Ehkäpä sitten uskaltaisi jo pistää nenänsä raikkaaseen talvi-ilmaan. Sitä ennen käyn vaan  ihan vähän salaa katsomassa siemenpusseja laatikon pohjalla :)
Iloa torstaipäivääsi!


Heidi

12 kommenttia:

 1. Mukava kollaasi, keltainen on niin pirtsakka väri, pitäisikin sitä hieman ripoitella tänne kotiin jos se piristäisi! :)
  Mukavaa pakkaspäivää, täällä mittari näyttää -25 astetta, hrrrrrr!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakoita nämä värikollaasit, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Onpa pirteä kollaasi, tykkään kun käytetään värejä!

  VastaaPoista
 4. Ihana iloinen keltainen! Piristävä vaikutus. :)

  VastaaPoista
 5. Inhoan keltaista. Ja silti tämä kollaasi on NIIN kaunis! Etenkin tällaisena aamuna, kun koko maailma kylpee valossa:)

  VastaaPoista
 6. Aiai! Vuositten keltainen oli mulle niin ja näin, mutta nyt mä tykkään ja paljon! Ihana kevät ja keltainen.

  Mä heitin eilen ekat siemenet multaan. Varaslähtö :D

  VastaaPoista
 7. yhtä upea kuin edellisetkin kollaasit!

  VastaaPoista
 8. Pirteitä kuvia olivat ja kiva katsella, vaikka keltainen on melkein mun inhokkiväri oranssin kera. Johtunee varmaan siitä ettei sovi mulle sitten niin yhtään. Tässä se näytti kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
 9. Täällä keltanen paita päällä on hyvä katella keltasta kollaasia! :)

  VastaaPoista
 10. Ihania värejä! Kauniita kollaaseja, kauniista kuvista! Kevättä kohti valon ja värien myötä ♥

  VastaaPoista
 11. Hei ihanat ♥ Kiitos kommenteista! Keltainen on hauska väri ja jakaa usein mielipiteet voimakkaasti puolesta ja vastaan :) Itse en osaa käyttää keltaisia vaatteita laisinkaan ( vaikka just vähän aikaan sitten himoitsin keltaisia saappaita :)) ja mukamas en tykkää keltaisista kukista, silti niitä on kukkapenkissä ja kesällä usein majakossa. Ja tulihan se olkkarikin maalattua silloin reilu kymmenen vuotta sitten voimakkaalla keltaisella :D ja tykänny olen siitä ihan hurjasti.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails