maanantai 3. tammikuuta 2011

Pipo

Pipo päässä pakkasella. Tätä asustetta onkin käytetty tänä talvena ahkeraan. Pientä kyllästymistäkin sen käyttöön on ollut ilmassa. Siihen ei muuta lääkettä ole kuin uusi mieleinen pipo. Harmaata lankaa on yllin kyllin kun mummon ruutujen virkkausinnostus katosi jonnekin 36 - 60 lapun välille :) Kaunis pino odottelee uutta puhtia.  Harmaisiin pipoihin tytöt sitten valitsevat mieleisensä tupsun. Tässä siis nuorimmaisen höpön harmaus pinkillä terästettynä. 
Blogin laskuri on pyörähtänyt aivan uusille luvuille joulukuun aikana. Siitä iso kiitos & lämmin halaus teille kaikille! Eiköhän sitä juhlisteta lähiaikoina ihan perinteisesti arvonnalla :)
Tästä pienin askelin kevättä kohti vielä talvesta nauttien :)


Heidi


14 kommenttia:

 1. Ihan kiva, kun vielä on pipokelejä. Ihan en olisi valmis kevääseenkään vielä. Meillä tosin mennään ihan kaupan pipoissa :)

  Kivaa vuoden alkua sinne!

  VastaaPoista
 2. Emilia - Niin on :)) Kaikkea hauskaa on vielä tarjolla lumiukkojen ja kaiken muun lumipuuhan parissa kun pakkaset vähän hellittää :) Kivaa vuoden alkua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Raikas väriyhdistelmä -sujahtaisi vallan omaankin päähän :-)

  VastaaPoista
 4. ihana pipo...pitäisköhän minunkin opetella tekemään itselleni tuon kaunistuksen :) ♥

  VastaaPoista
 5. Ihastelin tänään tuolla lankakaupassa ihania lankoja! Oi miks en voisi osta puikkohommia taikasanasta, opettelu on syvältä, mun kärsivällisyys ei riitä!:)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva malli pipossa
  - hauska lisä tuo värikäs tupsu:)
  Vaihtelu tekee kyllä terää pääasioissakin;)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis pipo ja tuo pinkki tupsu on kuin piste i päälle :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails