keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Lumileikkejä

Mahtava lumiukkokeli! Tänään nujuttiin ulkona niin, että kaikki oli kalsareita myöten märkinä :)
Lumiukkojen lisäksi aloitettiin ison lumilinnan rakentaminen. Toivottavasti seinät on pystyssä vielä huomen aamunakin niin päästään jatkamaan rakennus puuhia. Tytöillä on jo suuria suunnitelmia mitä linnassa tehdään. Juodaan kuumaa kaakaota,  grillataan makkaraa, kutsutaan vieraita ja sitä rataa. Tuolit ja pöydät pitää tietenkin olla, mieluiten lumesta tehty :)
Ihan huippua, että on jo taas keskiviikko ja viikko kallistuu kohtia viikonloppua. Viikot kiitää hurjaa vauhtia ja päivät harppaa koko ajan askeleen pidemmäksi. Kyllä jo tosiaan multasormia kutkuttaa vaikka vielä saakin kyntää lumessa :) Nyt mä lähen kattoon Emerdalea!

Oikein leppoisaa keskiviikko iltaa sinulle !Heidi

14 kommenttia:

 1. Talvesta kannattaa tosiaan nauttia, niin se kevätkin pääsee hiipimään paikalle vähän varkain.

  Komian lumiukon olette laittaneet! Meillä on ollut myös lumilinnan rakennus käynnissä (hyvää harjoittelua talon rakentamiselle?!)

  VastaaPoista
 2. Meillä linnaa on rakennettu jo moneen otteeseen kinosten keskelle, hurja homma kun aina linna täyttyy uudesta lumesta!

  Komea on ukkonne!

  VastaaPoista
 3. Täällä blogissa on tapahtunut vaikka mitä sitten viime käynnin...Ihanaa loppuviikkoa sulle Heidi ja onneksi se viikonloppu taas lähenee sieltä. Paitsi, meillä kurkut taas kipeenä ja joku mahataudin poikanenki meinaa meille pyrkiä. Mutta emme anna periksi! Kevättä odotellessa♥

  VastaaPoista
 4. Ihania talvikuvia, täälläkin jo parit lumiukot tehty tälle talvelle :)

  VastaaPoista
 5. Hauska lumiukko! :)
  Ihanaa, kun joku muukin alle 65-v. katsoo Emmerdalea. Tutut aina muistaa kertoa sen olevan vanhusten sarja ;D

  VastaaPoista
 6. Ihana porkkananokka ja suloiset lapsukaiset.
  Meidän lumiukko otti ja suli. Pikkuinen kasa vain jäi jäljelle. Ehkä me tehdään uusi. Lumilinnakin olisi kiva. :)

  VastaaPoista
 7. jos teiltä loppuu lumet, voitte hakea täältä lisää. sitä tuli nimittäin eilen vaikka millä mitalla, eikä minulla ole sille käyttöä ;)
  kivoja talvikuvia!

  VastaaPoista
 8. Yhdyn edelliseen, täältä saa lissä, jossei lumilinnaan oo riittävästi tarvikkeita ;)

  Kohta suunnataan myös samoihin hommiin pihamaalle.
  Puut notkuu nyt niin kauniisti valkoisenaan painavassa lumilastissaan. Ihanaa.

  VastaaPoista
 9. Täällä myös samoja lumileikkejä, tosin astetta (tai kahta) poikamaisempia...äiti koittaa aina ehdottaa jos tehtäs "tälläinen tai tälläinen", "njääh" on isomman vastaus. Tunneleita rakennetaan ja rikotaan semmoista vauhtia ettei äiti perässä pysy! :)

  Olen myös tosi iloinen kun päivä pitenee pitenemistään ja kohta tulee aika kun saa kaivaa siemenet ja mullat esiin, jeeee!!!

  VastaaPoista
 10. Blogissani on sinulle jotain, saat sen sieltä jos haluat. :)

  VastaaPoista
 11. Ihania lumiukkeleita! Ja ihania nuo lumiukkojen taitelijatkin ;-) On tässä taas viikko kohta vierähtänyt ohitse huomaamatta, mutta olisipa kiva kyllä joskus toteuttaa se, mitä tuossa aiemmin ehdotin. Laitan sulle s-postia lähiaikoina.

  P.S. Huomenna kannattaa käydä kurkkaamassa blogissani. Siellä on tulossa arvonta, joka saattaisi kiinnostaa myös sinua :-)

  VastaaPoista
 12. Kivoja kuvia :)
  Mukavaa kun on välillä näitä lämpimämpiä ilmoja niin saavat lapsetkin ulos enemmän tekemistä.

  VastaaPoista
 13. Anne - Ulkona puuhaaminen on kyllä talvella mukavaa kun ei ole liian kylmä :) Ja lieventää tosiaan samalla sitä kevään odottamisen tuskaa;)
  Hattua nostan kaikille sinun raksaprojekteille!

  Vekarus - Kiitos :) Kaunis lumikerros se oli meidänkin linnan sisälle leijaillu :)

  Miia - Meillä alkoi kanssa rumba viime yönä, tänään sitten lääkäriä ja labraa. Huhtikuuta odotellessa, silloin ei jaksa pöpötkään enää vaivautua :D Oikein hyyvää loppuviikkoa ja viikonloppua sinullekin. P.S Nyt oli Kaarnasydän ja sammalkranssi löytäny tiensä meidänkin kirjakaupan ikkunaan :)

  J - Jee!! Lumiukot rulettaa :)

  Minni - Heh heh :) No, ei kai nyt sentään. Parasta viihdettä ja vielä siihen aikaan, että ittekkin vielä ymmärtää näkemänsä ;)

  Esmeralda - No voi, onneksi vielä tulee varmasti kelejä jos vaan intoa riittää :) Täällä alkoi onneksi pakastaa :)

  Alegni - Hyvä tietää :) Ei nyt näytä että ihan heti loppuis, mutta eihän sitä koskaan tiedä ;D

  Onnenkyynel - Kivoja tarjouksia satelee ;) Ihanan näköistä on kyllä. Nyt etenkin kun uusi puhdas lumi satoi loskan päälle:)

  Heidi - Täällä koitettiin kanssa lumisotaa, mutta oli melko neitimäistä puuhaa :) Tunnelit rikoin minä kun pelkäsin, että lumet putoo tyttöjen niskaan, hyi minä :) On tosiaan mahtavaa kun päivä pitenee!

  Maija - Tuhannet kiitokset!

  Sari - Kiitos :) Hurjaa vauhtia kyllä kuluu aika, tuntuu oikein valuvan sormien lävitse :) Niin olisi, jään odottelemaan postia :)Huomiseen!

  ANNAO - Kiitos :) Niin on, pikkuisen vaihtelua luistelulle ja pulkkamäelle :) Siellä ne olis lumessa möyrynny tunti tolkulla jos ei olis vaan kastunu :)

  VastaaPoista
 14. Kuulostaapa kivalta päivältä! Ja hienot vetimet tytöillä!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails