maanantai 27. joulukuuta 2010

Tervehdys!


Oletteko muuten kolanneet, lapioineet tai muuten vaan tyrkkiny lunta ?? No, niin ollaan täälläkin :) Sen lisäksi ollaan nautittu hyvästä ruuasta, vaikkakin ihan rehellisesti, laatikoita en kyllä taas kaipaa vuoteen. Joulupäivänä piti jo pyöräyttää reipas vihersalaatti rosollin kaveriksi. Suklaat on jo jotakuinkin hävinny parempiin suihin. On pelattu, luettu, katsottu Ylpeyttä ja ennakkoluuloa sekä Poirottia. On aika hemmoteltu olo :)
Laatikon pohjalta löytyi tuoksuherneen siemeniä. Ei aikaakaan kun siemenet saa laittaa multaan ja alkaa uuden kasvun seuraaminen. Joo, sitä ennen käyn nyt ottamassa kuitenkin kunnon hiet lumitöissä :D

Kuvia klikkaamalla saat ne suuremmiksi
Ihanaa, alkanutta arkea sinulle!


Heidi

12 kommenttia:

 1. Taas kerran todettava sama; näyttää ja kuulostaa erinomaiselle!! :) Kauniita jouluntunnelmia kuvina....täällä samanlailla ajtukset hiippailee jo kevääseen, kumma juttu, että pitkään ja huolella odotettu joulu on hujauksessa ohi ja sitten sen melkein haluaisi potkia pois jaloista. :D ja etenkin ne jouluruoat, onneksi ne on onnellisesti masuissa ja juurikin vasta vuoden päästä laatikoiden kimppuun:)
  Mukavaa joulunjälkeisaikaa!!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvasarja. Kiva kun mainitsit nuo siemenet, itsekin jo mietin kevään taimikasvatusta, vaikka keskellä talvea ollaankin.
  Meillä nuo lumihommat tekee mies, sillä selkäni on ollut aika jökissä. Tulin juuri hermoratahierojalta joten eiköhän se siitä.
  Mukavaa väliviikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Mukavalta kuulosti joulunne! Minä ehdotin, että mies olisi ottanut loput jouluruuat töihin evääksi, ei ottanut...

  Ihania välipäiviä teille!

  VastaaPoista
 4. On lumitöitä tehty täälläkin, ihan yllin kyllin.
  Yllin kyllin on syöty myös jouluruokia. Onneksi alkavat olla lopuillaan. :)
  Kaunis kuvakollaasi!

  Iloa arkeen ja välipäiviin sinulle!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia ♥
  Täällä ei ole tarvinnu lumitöitä tehdä, kiitos kerrostaloelämän :)

  VastaaPoista
 6. Onpa hauskoja kuvia ja hienosti yhdistelty. Vielä riittää lumitöitä, mutta kevättä kohden jo mennään!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuvakollaasi! Joo lunta on täälläkin puskettu kolalla, hiki otsalla :) Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Hei, miten teit tuon kauniin kuvakollaasin?

  VastaaPoista
 9. Ihana kuvakavalkaadi!
  Hyvää Uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 10. Hei kaikille ♥ Ja kiitos kaikista kommenteista :) Samanlaisissa puuhissa tunnutaan häärivän - jouluherkkujen hävittämistä, lumen puskemista ja varovaista kevään odotusta. Jatketaan samaan malliin :))

  Leena - Lataan vain kaikki haluamani kuvat bloggeriin ja muutan ne pienimpään kokoon. Sen jälkeen klikkaan kuvan päälle ja raahailen ne haluamilleni paikoille. Joskus onnistuu hyvinkin ja joskus ei ollenkaan :))

  VastaaPoista
 11. Ah...kiitos vastauksestasi! En ole tajunnut a) että kuvakokoa voi muuttaa bloggerissa b)että kuvia voi raahata!!! kursorin kanssa kuvien asettelu on ollut hirmu hankalaa! jippii -kannatti kysyä!:)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails