torstai 23. joulukuuta 2010

Ihastus


 Hyasintit on melkein kaikki jo kukkinu ja "mini" amaryllis ei sitten osottautunutkaan kovin miniksi. Niukalla kastelulla varret venähti noin 40 cm pitkiksi kukat oli niin valtavat, että tuennasta huolimatta olivat eräänä aamuna varret oli poikki. Onneksi toisen vanan sain maljakkoon pelastettua. Jotain uutta kukkaa oli siis saatava ja eilen marssinkin tuttuun kukkakauppaan. Vähän aikaa siellä katseltuani leikkokukkatarjontaa päädyin valkoisiin neilikoihin jotka laitoinkin kynttilöiden kanssa kakkuvuokiin.  Nyt sydämeni sykkii tälle herkälle vihertävänharmaalle hopealangalle. Miten niin kesäkukasta tulikin niin joulukukka lisäämällä hiukan kimallusta. Ja jos sattuu kuivahtamaan niin tämä kuulemma aina vaan töröttää saman näköisenä. Ei siis myöskään kastelupaineita :)


Enää yksi yö jouluun........

Heidi


7 kommenttia:

 1. Kauniita asetelmia! Meillä osa kukista niin nupulla, että ehtineekö jouluun. Hyasintit kukkivat runsaana tällä hetkellä ja niitä taas vuorostaan yritän kannatella että kestävät joulun yli :) Enää yksi yö <3

  VastaaPoista
 2. Käkkäräkasvi on talvinen. Tykkään kanssa noista kynttilänjaloista, joita olet asetellut ryhmäksi pyödälle.

  Joulua joulua!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja ihanat nuo kynttilänjalat. Oikein hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista


 4. ILOISET ja sydämelliset JOULUTERVEISET

  VastaaPoista
 5. Meillä amaryllis vielä sinnittelee kiinni, ilostuttaa varaman sitten joulun jälkeen. hyasintit kestävät juuri joulunpyhät ja jouluruusu vähän pidempään. Iloa ja valoa jouluun täältä toivottelen myös!

  VastaaPoista
 6. Miten en ole yhtään huomannut, että teillä on vaaleanpunainen päälinen sohvaan!
  Ihana ♥

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails