maanantai 15. marraskuuta 2010

Sunnuntaina sataa aina.....

Ja vähän lisää tulee näin maanantainakin : ) Lauantaina lähetettiin meidän M, jalat maassa pitävä voima , muiden poikien kanssa "leikkimään". Näin saatiin sitten illalla puuhailla kaikenlaisia isänpäivä juttuja joista oli pitkin viikkoa supateltu. Leivottiin kinuskikakkua, piirettiin kortit, piilotettiin kukat kellariin ja askarreltiin kärpässieniä. Niillä sitten lahjottiin vaarikin : )

Kärpässienet on nyt hajautettu ympäri kotia piristykseksi.
Hurjasti on tullut  uusia lukijoita. Olette lämpimästi tervetulleita iloiseen joukkoon!

Nyt lähden sytyttelemään kynttilöitä ja nauttimaan hämärtyvästä päivästä.
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

 Heidi

11 kommenttia:

 1. Oi, miten suloisia kärpässieniä.
  Valloittavat koko kodin ihanuudellaan =)

  Iloa harmaaseen viikkoon.

  VastaaPoista
 2. Otsikon voisi kyllä muuttaa Sataa aina. Täällä ainakin niin odotetaan (edelleen) sitä ensilunta ja pakkasia, marraskuu on kyllä vuoden pisin ja ankein kuukausi. Ihanan näköinen kakku, herauttaa veden kielelle! Punainen väri tuo kyllä piristystä harmauden keskelle :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteät punaiset kuvat! Miten te teitte nuo ihanaiset kärpässienet? Aivan upeita!

  Mukavaa viikkoa harmaudesta huolimatta!

  VastaaPoista
 4. On niin herkku kakku kuva, että voisi melkein haukata näyttöä. Mumps.

  VastaaPoista
 5. Onnenkyynel - Niitä on ollut kiva laitella ympäriinsä :) Iloa sinnekkin päin ♥

  Liinu - =D Niinpä, siltä tosiaan tuntuu. Onneksi näin tänään kirkkaankeltaiset kumpparit ja nekin piristi, vaikka toisen jalassa olikin.

  Nonna - Sieniin käytettiin halkaistuja styrox palloja, wc-paperi holkkeja, sanomalehtiä, sideharsoa (mikä vaan kangas käy), liimaa, teippiä, kipsiä, punaista ja valkoista akryylimaalia. Leikkelin holkin toiseen päähän ohuita soiroja ja muotilin siitä sienelle "kaulaa" ja pyöräytin teipillä kiinni. Jalka täytettiin paperilla. Sen jälkeen haettiin jalkaan muotoa pyörittämällä holkin päälle paperia ja paperin päälle sideharsoa tai jotain muuta vähän joustavaa kangasta. Liimaa saa käyttää joka välissä aika reilusti ja turvauduin kyllä jossakin nuppineuloihinkin :)Jos haluaa kipsiä laittaa niin kannattaa laittaa harson päälle, tuntuu pysyvän paremmin. Maalataan lakit ja jalat erikseen ja kun kaikki on kuivunu niin liimaillaan osat yhteen. Pienimpiin sieniin tein jalat Das massasta.
  Toivottavasti saat tästä jotain tolkkua ♥

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä niin ihanaa menoa ja meininkiä :) Mulla vielä tuo askartelukaveri hiukan haluton puuhailuun, mutta ehkä joskus.

  Mukavaa viikon alkua :)

  VastaaPoista
 7. Herkullisen näköinen kakku:-)
  Oikein mukavaa viikkoa sinullekkin<3

  VastaaPoista
 8. Keltaiset kumpparit olisivat aika mahtavat! Omat lahjaksi joskus saadut kukikkaat vaaleanpunaiset alkavat olla jo ihan hajalla, en vaan ole sen tapaisiakaan mistään löytänyt - paitsi lasten kokoina ;) Pientä hassuttelua pitää olla harmaina päivinä.

  VastaaPoista
 9. Ihana kakku ja suloiset kärpässienet:)
  Mukavaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
 10. Oi, miten kauniin punaisia kuvia. Ja kärpässienetkin ovat supersöpöjä ja freesejä!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails