tiistai 5. lokakuuta 2010

Putkea pitkin

Kaikenlaista ajankulua sitä  itselleen keksii. Meillä vietellään säännölisen epäsäännöllisesti pyjamapäiviä, etenkin viikonloppuisin. Jossain vaiheessa päivää sitten valtaa levottomuus kaikesta tekemättömyydestä. Eikö olekin ihmeellistä?
Itse huomaan usein huokailevani, että kun ei tarvis tehdä mitään ja että sais olla vaan :)Joutilaana voi sitten kuvailla vaikka talouspaperiholkin läpiLapsethan on terveitä kun ne leikkii ja meillä ainakin lapsista on hauskaa seurata kun aikuinen leikkii :)


Hauskaa oli kurkistella putkea pitkin ja nähdä asioita pienesti. Mutta kyllä on mukavaa kun voi / pystyy vähän kurkistelemaan sivuillekin ja laajemmin.


Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Terkuin Heidi

15 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia. Pyjamapäivät tosi jeesh!

  VastaaPoista
 2. Kyllä niiten joutilaitten päivien perään tulee huokailtua, mutta harvemmin sitä kumminkaan siihen sitten pystyy :). Kivoja kuvia ja upea maisema!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, erityisesti ensimmäinen!

  VastaaPoista
 4. Hih, miehelläni oli taannoin samanlainen leikki meneillään. Valokuvista tulee hauskoja tuolla keinoin. Laajasti näkeminen on hyvä, mutta joskus tarvitsee myös tätä terävänäköisyyttä :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan leikin tuloksena valloittavia kuvia.
  Kyllä pyjamapäivä silloin tällöin tekee terää:)

  VastaaPoista
 6. Putkea pitkin maailma näyttää aikas vekkulilta! Tuota pitäisi kokeilla joskus itsekin ;-)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia:-)
  Minäkin nautin pyjama päivistä, minulla ne vaan on kylpytakki päiviä ;-))

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Kyllä sulla on ollut kivat leikit!

  Mullakin on muuten kehäkukat vanhoista siemenistä, enkä ole tullut ajatelleeksi, että väri muuttuu. Mutta niin varmaan tekee. Ai niin, krassin siemenet pitää kerätä myös talteen!

  Mukavaa syksyistä viikkoa! Aurinko jo kurkkii!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Minäkin odotan viikonlopulta pyjamapäivää. Tuntuu että tämä syksy, kaikista kauniista asioista huolimatta on tosi unettavaa !
  Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 10. Kiva idea, kuvata maailmaa ja ympäristöä "putkea pitkin"...:) Pakkohan tuota on testata!!!

  VastaaPoista
 11. Voin sanoa, ettei ole kyllä ikinä juolahtanut mielen viereenkään kuvata talouspaperirullan läpi, mutta lopputulos on hieno! Hauska idea! :)

  Sunnuntai on kyllä ehdoton pyjamapäivä! Ennen (kun kalenteri oli täynnä) sunnuntain pyjamapäivä oli lähes ehdoton henkireikä, nykyään en ole enää ihan niin vannoutunut asian suhteen :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails