lauantai 23. lokakuuta 2010

Pieni muutos, iso ilo

Joskus helpoimmat ideat kestää kauimmin toteuttaa. Olen jo ikuisuuksia ajatellut tähän kaapin seinustalle lehtihyllyjä keittokirjoille. Tykkään näistä Ikean  eleettömistä hyllyistä. Näkyviä , mutta samalla melkein "näkymättömiä".


Nälkä kasvaa syödessä. Ehkäpä jossain hamassa tulevaisuudessa toteutuvassa keittiöremontissa olisi paikka keittiökirjastolle. Paikalle, jossa kaikki ihanat keitto- ja leivontakirjat olisivat käsien ulottuvilla.


Alahyllylle on kyllä jo livahtanut  jo joulukirja ja -lehtiä. Parantumaton :)

Nyt kai voi jo sanoa, että tänne on satanut ensilumi. Ihan vain hippusen verran, mutta maassa on pysynyt toistaiseksi. Nyt menen virittelemään takaan tulen ja lämmittelemään kylmiä sormia.

Aurinkoista lauantaita sinulle!

11 kommenttia:

 1. Ai Ikeassa on tuollainenkin lehtiteline tällä hetkellä? Sopii keittiöönne.
  Täällä on aurinkoista ja melkoisen lämmintä (+5). Tuuli puhaltaa mereltä ja viimeiset lehdet yrittävät sinnitellä puissa.
  Hyvää tuulispäivää!

  VastaaPoista
 2. Anne - Oikein hyvää tuulispäivää sinullekin :) Täällä ei taida niin kovaa tuulta tullaakkaan että tammesta tippuisi lehdet :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva!! :) Mukavasti esillä.
  Ihana tuo kaappi nurkassa. Niitä vanhojen talojen herkkuja, jospa minullakin vielä joskus... :D

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hei, tosi kivan näköinen. Ja niinhän se on, että aivan yksinkertaiseenkin asiaan saattaa kulua vuosi ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Miten voikin pienten asioiden toteuttaminen kestää niin kauan... Kivat nuo lehtitelineet tuossa. Meillä on juuri noita (tosin harmaana) kaksi kappaletta jossakin kaapin perukoilla. Olen jo pitkään suunnitellut maalaavani ne. Sitten pitäisi vielä etsiä niille kiva paikka. Eli ehkä vuonna 2020 ne pääsevät seinälle. ;)

  VastaaPoista
 6. Esmeralda, Jutta & Miia - Kiitos, eikös vaan ole kumma miten joskus vaan asiat venyy. Tässä tapauksessa siitä oli iloa kun aikaisemmin katselin näitä samoja telineitä - harmaina :) Onneksi Ikeassa hyvin harva asia on pysyvää ja nämäkin olivat ihmetellessä muuttuneet valkoisiksi :)

  VastaaPoista
 7. Nehän on kuin tehty siihen. Tosi kivan näköiset ja hyödylliset! Joulukirjaa ja joululehtiä täälläkin jo vilkuillaan :)

  VastaaPoista
 8. Tosi näpsäkät ja sopii loistavasti!
  Ja meille ei ole vieläkään tullut hiutalettakaan lunta!

  VastaaPoista
 9. Meillä on vielä keittokirjat muuttolaatikoissa. Olleet nyt vuoden. En keksi kertakaikkiaan niille paikkaa meidän keittiössä. Tollanen teline kyllä mahtuisi..hmmm...:)

  VastaaPoista
 10. Hih, samoissa ajatuksissa on oltu täälläkin - nimittäin juuri tuota samaista (ja nimenomaan valkoisena!) säilytintä kaavailin meille keittiöön pari päivää sitten, jätin kuitenkin vielä ostamatta.
  Nyt meillä keittokirjat kaapissa piilossa ja mies manaa joka kerta kun joutuu hakemaan sitä tiettyä riistaruokakirjaansa kuulemma liian vaikeasti ;))

  VastaaPoista
 11. Sama haave oli meillä ja toteutettiin se vastavalmistuneessa keittiöremontissa maalaamalla vanhat Lundia-hyllyt ja Ikeasta kannakkeet (jotka tosin piti maalata myös että näyttivät itsetehdyiltä ). Tämä tuli mieleen kun meillä hyllyt tuli justiinsa samanlaiseen paikkaan kuin sinun kulmakaappisi, käy tsekkaamassa blogistani :) Taidan piipahtaa Ikeaan hakemaan tuon lehtitelineen, ne joululehdet...

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails