keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Nappeja ja kankaita


Ompeluinnostus on ollut kadoksissa pidemmän aikaa. Mielessä pyörii vaikka mitä toteutettavaa, mutta kone ei nyt vaan nouse pöydälle. Toivonkin, että nämä värit herättäisi mut vihdoinkin syyshorroksesta :) Nämä karkkiväriset napit löytyivät eilen kirppikseltä. Ja vaikka ei näille heti paikkaa löytyisikään niin lapset jatkaa mielellään samoja nappileikkejä joita olen itse pienenä leikkinyt.


Alkukesästä meille salaa hiipi retrohtava turkoosi täkki ja jatkoa on seurannut :) Mummolan aikaisia, muistoja lapsuudesta ja nuoruudesta olevia värejä ja kuoseja.

Oikein erityisen iloinen ja innoissani olen tuosta Tampellan COOK sydänkankaasta : ) 

Aivan mahtavasti olette ottaneet osaa arvontaan. Suuret kiitokset siitä! Pikkuhiljaa käyn uusia blogituttavuuksia läpi ja koitan muutaman sanasenkin jättää :)

Nyt lähden tästä kuitenkin ruuan laittoon ja sen jälkeen puhallan ompelukoneesta pölyn pois.
Alku se on sekin, eikös : )

Leppoisaa keskiviikkoa sinulle!

Terkuin Heidi


19 kommenttia:

 1. Oih, tuo ylin kangas on mun lapsuudesta nukkeni mekko! Ja nuken nimi oli Petri =D.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia nappeja! Minä puhaltelen ompeluinnostusta sinnepäin!

  VastaaPoista
 3. Vekarus - Kiitos! Sitä innostusta tosiaan kaipaan :)

  VastaaPoista
 4. Finlaysonhan (muistaakseni) uusintatuottaa nyt niitä pikkusydämisiä retrokankaita. Vihreää ja ruskeaa ja punaista oli aikoinaan -en tiedä missä väreissä sitä nyt saa:)

  VastaaPoista
 5. Nappikokoelma on ollut minullakin, postimerkkien ja kivikokoelman lisäksi. Taisi kuitenkin nuo kivet vetää pisimmän korren näin pitkällä aikavälillä. Kiviä pyörittelen vieläkin : )

  VastaaPoista
 6. Piristävää väriterapiaa -vaikkei napeista mitään syntyisikään :-) Lapsuuden aikaiset mummolakesät vain vilisivät silmissä kankaita katsellessa <3 Melkein haistaa tuoksunkin (lehmänlannan ja heinänteon ;D).

  VastaaPoista
 7. Leena - Näin muistelisin itsekkin ja taisi nyt tulla ulos punaisena, olisko ollut miljoonasydän nimeltään ?? vai oliko sama kangas ollenkaan :)

  Anne - :)) Postari ja kivet on pyörähtänyt täälläkin. Taitaa jostain kätköistä löytyä vieläkin jotain reissuilta kerättyjä kiviä :)

  Amelia - Niin minunkin mielestä :) Mummolapa hyvinkin, meiän mummolassa vaan tuoksui vaan puuvaja, sätkät ja mustikka-vadelma mehu :)

  VastaaPoista
 8. Oi mitä nappeja :))) _Herkullisia todellakin!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania sekä napit että kankaat! Mitäs sulla muhii päässäsi tehdä näistä?

  VastaaPoista
 10. Maaka - Eikö vain ? Ihan kuin karkkeja :)

  Nonna - Näin ensimmäisenä mielessä on ollut tyynynpäällisiä ja tilkkupeittokin olisi oikein mukava :) Mutta pölyt on edelleenkin puhaltamatta koneen päältä :)

  VastaaPoista
 11. Tulinpas hyvälle mielelle noista kankaista! Kyllä ne vaan muistoja herättää :) Kaunista.

  VastaaPoista
 12. Kodinhenki - Kiva :) Muistoja ne herätti täälläkin ja ehkäpä sen takia tuntuivatkin niin mukavilta :)

  VastaaPoista
 13. No jo nuo ihanan karkkiset napit ei laita ompelutuulelle, niin ei sitten mikään! :) Ja voi vitsit sain hyvät aamunaurut tuosta Riikan jättämästä kommentista.. Petri nukke!! hahha.. ihana..

  VastaaPoista
 14. Minulla on ompelukone ollut ruokailuhuoneen pöydän nurkalla viikkotolkulla aina valmiina ja napit levällään tarjottimella. Nykyään täällä päin laittavat kovan hinnan napeille kirppikselläkin :(
  Lapsuudesta muistan keittiön sydän-verhot, punaisella pohjalla ja niissä oli aaltoileva reuna. Kadonneet ovat ne ihanuudet.

  VastaaPoista
 15. Voi, kun ihanan paljon nappeja ja kankaat on kyllä kivoja, nostalgisia.

  VastaaPoista
 16. Lapinka - Nappien varaan minäkin vähän laskeskelin :)) Hyvät naurut sain kanssa Petrin mekosta :)

  Markka - Hintojen nousua olen minäkin huomannut napeissa. Johtunee ehkä siitä(kin), että olen kuullut joidenkin ostavan paitoja joista myy napit(kin) :)

  Maija - Nappeja ja nostalgiaa :) vahva yhdistelmä tällä hetkellä tässä osoitteessa :)

  VastaaPoista
 17. Tuota samaa ylimmän kuvan kangasta on meille tullut kirpparilta ostetun ihanan pyöreän tyynyn mukana. On mun blogin bannerikuvassakin se tyyny. Ihanat värit napeissa ja kankaissa, kyllä värit vaan antaa energiaa!

  VastaaPoista
 18. Miia - Olet aivan oikeassa, väreistä saa kivasti energiaa :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails