keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Mansikka-suklaamarengit

Hei  ja oikein ihanaa keskiviikkoiltaa!
Kiitos kaikille kommenteista edelliseen postaukseen. Pipojen tehtailu jatkuu ja neliöt on siirretty jäähylle määräämättömäksi ajaksi.....
Nyt seuraa epätasalaatuinen kuvasarja aiheesta mansikka-suklaamarengit.

Näihin tarvitset :

250 g mansikkatomusokeria
250 g tomusokeria
5 valkuaista
n. 2 rkl sitruunan mehua
n.50 g tummaa suklaata


Sekoita kaikki kulhossa.
 Siirrä vesihauteen päälle ja vispaa kunnes seos on kuumaa ei kuitenkaan kiehuvaa.
Siirrä sen jälkeen pois vesihauteen päältä ja vispaa kunnes seos on jäähtynyt.


Sulata suklaa mikrossa ja sekoita varovasti massaan.
Nostele lusikalla kekoja pellille.
Paista ensin 150:ssä asteessa 10 minuuttia ja sen jälkeen 100:ssa tunnin.


Alkuperäisen ohjeen olen löytänyt vanhasta Plaza lehdestä ja siinä käytettiin ainoastaan tavallista tomusokeria.  Vesihauteessa vispailua ei kannata säikähtää, siinä tulee ainoastaan lämmin :)

Niin ja loppuun vielä, näistä tulee 10 isoa marenkia.....




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails