lauantai 25. syyskuuta 2010

Aamun askartelu

Hei kaikille ja aivan ihanaa lauantai päivää! Kiitos kaikille edelliseen postaukseen jätetyistä kommenteista. Kommentteja on aina vaan hauskaa lukea ja uusia kommentoijiakin on rohkaistunut mukaan :) Uusia lukijoita on on myös tullut ja haluankin toivottaa teidät oikein lämpimästi tervetulleiksi. Edelliseen postaukseen vielä liittyen, rohkeasti vain kokeilemaan piirakoiden tekoa. Itse en koe niiden leipomista työlääksi. Ja jos vielä vähän helpommalla haluaa piirakkapohjat tehdä niin voi kaulia ison levyn ja tehdä vaikka isolla lasilla pyöreitä piirakoita. Piirakoihin saa myös piilotettua joulun jälkeisiä jämiä esim. lanttulaatikon, porkkanalaatikon ja perunalaatikon (tai perunamuusin)sekä tietenkin joulupuuron jämät jos jotain sattuu jäämään.
Jämistä se on tehty tämän aamuinen askartelukin :) Pari viikkoa siten sain sitten pahuksen pirullisen tahran lempipaitaani ja siihen se tarttui jäädäkseen. Kaikenlisäksi niin hulluun paikkaan, ettei edes tuunamalla olisi saanut jäkevästi piiloon. Paidasta leikkasin puhtaat siistit paikat ja irrottelin napit talteen.
Leikkasin muutaman erikokoisen neliön ja taittelin kulmat vastakkain (samalla lailla kun leikataan paperista lumihiutaleita) ja pyöristin kulmat terälehdiksi.


Rypistelin terälehtiä hieman käsissäni, ettei vaikutelma olisi jäänyt liian littanaksi. Keräsin terälehdet päällekkäin suurimmasta pienimpään ja ompelin muutamalla pistolla kiinni toisiinsa. Lisäsin vielä kirppikseltä löydetyn  pitsin ja metallisen napin.


Saan paidastani vielä muutaman kukan piristämään meidän päiviä. Kyllä kierättäminen on kivaa :)




Onko muuten teillä ollut bloggerin kanssa ongelmia? Itselläni tekstit pomppii ihan minne sattuu ja kuvia en tahdo saada sovinnolla enää vierekkäin. MURRR... No, enpä anna tämän harmittaa tämän enempää :)

Oikein ihanaa syksyistä viikonloppua Sinulle!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails