sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Yhtä juhlaa

Vauhdikas viikko takana jossa loikittiin juhlasta toiseen on nyt päättymässä pikkuhiljaa supersuloisen lämpimään vappuun ja sen viimeisiin hetkiin. Viikko on tosiaan mennyt juhliessa kuopuksen synttäreitä, ystävien kaksosia, karnevaalikonsertissa, vappua viettäessä, leipoessa, leipoessa ja leipoessa....
Simatkin saatiin pullotettua ja tippaleivät pursotettua. On syöty munkkeja ja koitetettu olla nuolematta huulia. Puistoilua, sivukorvalla mieskuoroa ja irtojäätelöä. Kuplivaa ja puutarhatöitä. Tänä vuonna lähti lapasesta gladiolusten kanssa. Yleensä tämä tapahtuu daalioiden kohdalla, tosin vielä kerkiää. Nyt on kaivettu sipulia maahan melko tiuhaa tahti. Mutta minkäs teet kun niistäkin löytyy niin paljon kauniita värejä. 
Puolimaratoni kolkuttelee jo ovella. Kaksi viikkoa vielä aikaa h-hetkeen. Pikkuisen on perhosia vatsanpohjassa ja sellaista outoa kihelmöintiä pohkeissa. Jep, sinne se jännitys valahtaa, jalkoihin. Tavoitteena edelleen maaliin pääsy ja kaikki sen päälle on plussaa :) Nyt kuitenkin taidan mennä kaatamaan itselleni sen toisenkin kuohuvan ja mennä vielä pihalle istutushommiin. 

Ihanaa alkanutta toukokuuta sinulle. Nautitaan lämmöstä ja auringosta.
Heidi




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails