maanantai 18. tammikuuta 2016

Hakkeroitu

Täällä tuottaa harmaita hiuksia hakkeroitu facebook-tili. On asioita joita ei uskoisi osuvan omalle kohdalle, ennen kuin ne sitten osuu. Vaikka on hyvinkin todennäköistä että näin saattaa käydä tässä hurjasti verkossa pyörivässä maailmassa. Nyt on sitten pulmaa pureskeltavana. Useamman kerran olen ottanut naamakirjaan yhteyttä laihaakin laihemmin tuloksin. Vastaukseksi on tullut lähinnä kiitokset yhteydenotostasi ja käytämme palautettasi facebookin kehittämiseen. Hämmentävintä tässä on se, että tämä väärä tili on aikajanan mukaan ollut olemassa jo neljä vuotta, mutta aktivoitunut vasta hiljattain. Voin tämän feikkiprofiilin kautta nähdä oman oikean profiilini kaverikutsun muodossa, mutta en millään ilveellä pääse siihen käsiksi. Onneksi sentään puhelimella pääsen omille oikeille sivuille.

Ostin itselleni tälle vuodelle Pasan Ja Atpon Eniten vituttaa kaikki-kalenterin (jep, vähän vinksahtanut huumorintaju). Tälle päivälle on osunnut maamme hallitus. Kyllähän  sekin joskus vituttaa, mutta tänään linjasta poiketen ihan puhtaasti vituttaa vain facebook.

Onko samojen ongelmien kanssa painivia kanssasisaria tai -veljiä linjoilla? Jos on niin kuinka saitte ratkaistua tilanteen? Olisin niin kiitollinen kaikista neuvoista ja vinkeistä. Ja kun täällä internetin ihmeellisessä maailmassa on ollut viimepäivinä teemana tämä kaappaaminen niin kaappasin minäkin tänne vähän omia vanhoja kuvia Suklaamarengin facebookin sivuilta. Se toimii vielä toistaiseksi, hieman ontuen tosin koska profiilini kaapannut retale pääsee nyt hallinnoimaan myös tätä. Kaikesta huolimatta oikein ihanaa alkanuta viikkoa sinulle!
 
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails