perjantai 24. huhtikuuta 2015

Arvontaa ja vaatevallankumousta | Second Chance

Blogiyhteistyö|Palkinnon lahjoittaa Second Chance

Blogi on kuin varkain täyttänyt tässä kuussa kuusi vuotta. Eskarilainen siis. Tällä matkalla olen saanut niin paljon ja toivottavasti myös osannut antaa takaisin jotain. Olen saanut tutustua uusiin ihmisiin, osallistua uudenlaisiin tapahtumiin ja saanut uusia haasteita. Elämä on monien sattumien summa. Olin ollut monta vuotta kotona lasten kanssa kun kaipasin työhön jossa voisin tehdä konkreettisesti työtä kodin ulkopuolella toiminimeni lisäksi. Tiedättekö tunteen, kontaktia aikuisiin ihmisiin. Silmiini sattui työpaikkailmoitus jossa tarjottiin jos ei nyt ihan maailman makeinta työpaikkaa niin melko makeaa kuitenkin. Sen haastattelun kautta pääsin sukeltamaan suklaan ihmeelliseen maailmaan, tapasin todellisen sisustus siskon ja myös suklaan kautta, samalla raitilla tutustuin Maijaan. Sympaattiseen ja empaattiseen ihmiseen, joka on minulle se yksi ja ainoa ihminen jonka yhdistän Second Chance vaatemerkkiin ja takuuvarmaan mukavuuteen sekä laatuun. Maijan suunnittelemia haaremihousuja en vaihtaisi ikinä mihinkään muuhun jos ei olisi pakko paitsi jos en voisi "verhoilla" itseäni pelkällä heppakuosilla.
Second Chance on pienen sarjan tuotantona toteutettu vaatemallisto jonka jokainen vaihe on tehty suomalaisessa perheyrityksessä joka myös takaa sen, että tuotteen valmistaa osaava aikuinen ihminen. 
Heppaa (hold your horses), haaremia, rentoa, iloista, huoletonta...
Kotimainen korkealaatuinen teollisuuden ylijäämä saa taitavissa käsissä uuden elämän. Kaikki käytetään hyväksi ja leikkuujätteistä syntyy vaatteisiin kekseliäitä yksityiskohtia. Erityisesti itseäni ilahduttaa Maijan printtisuunittelu joka on ajatonta, leikkisää ja kekseliästä. Olen koulutukseltani teksttiliartesaani kudonnan puolelta ja sydämeni sykkii aina vaan ja edelleen tekstiilille, kaikessa monimuotoisuudessaan.





Miksi sitten ajoitan tämän arvonnan juuri tälle päivälle? Tämä on kahdellakin tavalla tärkeä päivä. 24.4 on kuopukseni syntymäpäivän lisäksi vaatevallankumouksen päivä jolloin vedetään nutut nurin ja se yhdistää ihmiset tekemään pieniä tekoja suurten asioiden puolesta. Tämä olkoon oma pieni tekoni muiden yritelmien ja viritelmien rinnalla. Jos ja kun voitat tässä arvonnassa niin osaat varmasti vastata kysymykseen "Who made My clothes?" Ainakin sen yhden vaatekappaleen osalta :)
Kuinka sitten osallistua tähän ihanaan arvontaan jossa voit voittaa juuri sen yhden tuotteen minkä olet ikinä halunnut Second Chance nettikaupan valikoimasta? 
Käy tutustumassa nettikaupassa, kerro minkä tuotteen haluaisit mieluiten tällä hetkellä (siis ihan minkä vaan!!), mieli saa muuttua, niin muuttuu nettikaupan valikoimakin. Mukavaa olisi jos kävisit kurkkaamassa ja tykkäämässä Second Chance fb-sivuja, samalla pysyt ajantasalla kaikista kivoista tapahtumista, mm. pop-up:t.
Tällä kertaa arvonta kulkee tasavertaisena myös fb:n puolella joten kunnon nimimerkit tai s-postiosoitteet mukaan josta tavoitan voittajan.

Vanhat tutut säännöt jotka pätee myös siis siellä naamakirjassa :

Kommentti = 1 arpa
Kommentti+lukija/tykkääjä = 2 arpa
Kommentti+lukija/tykkääjä+jako = 3 arpaa

Muista laittaa kuinka monella arvalla osallistut arvontaan.

Arvonta päättyy 8.5 klo 18.00

Maija ja sydämellä suunniteltu ♥

Nutut nurin, onnea ja menestystä arvontaan!

Heidi



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails