perjantai 9. tammikuuta 2015

Save the date

Tiistaina 20.1 klo 21.00 starttaa Jimillä toinen kausi suomen paras leipomo ohjelmaa. Siitäpä tulikin mieleeni, että koneella makoili kuvia yhdestä kuvauksiin osallistuvasta leipomosta jossa kauniiden maistuvien kakkujen lisäksi valmistuu suussa sulavaa suklaata. Joulukuun alussa pääsin kamerani kanssa kurkkaamaan Petris Chocolate Roomin tuotantotiloihin. Harmittaa aivan kauheasti, että kuvien kautta ei voi välittää tuoksua. Suklaan tuoksu on nimittäin huumaavaa. Samoin lämpimien kakkupohjien. Tai praliinien vielä sulat massat. Olisi tehnyt mieli työntää pää vähintään joka toiseen kippoon tai kulhoon. Osaavien ammattilaisten työtä on ilo seurata ja ainahan sitä vierestä seuraamalla voi oppia jonkun hauskan niksin omassakin keittiössä käytettäväksi. Samalla ei voi kuin hämmästellä kuinka paljon kakkuja, leivoksia ja suklaata päätyy meille herkkusuille muutaman taitavan ammattilaisen kautta. Hatun noston paikka!
Leppoisaa perjantai-iltaa sinulle.
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails