maanantai 5. tammikuuta 2015

Pellavia By Pia's | Arvonta

Sain joulukuussa testattavaksi By Pia's antiikkipestyjä pellavia. Tutustuin Pian pellaviin ensimmäisen kerran reilu pari vuotta sitten Piirongissa järjestetyssä muotinäytöksessä jonka tunnelmia voit käydä kurkkaamassa täältä. Parissa vuodessa valikoima on laajentunut huimasti. Omiin ikisuosikkeihin kuuluu keittiöpyyhkeet, vuodevaatteet, pöytäliinat  ja  vohvelipyyhkeet. Antiikkipesty pellava on heti mukavan pehmeää eikä sitä perinteistä peltiä. Rypytkin näyttää kauniimmalta pehmeässä pinnassa ja jatkossakin vältyy tiukoilta vekeiltä kun muistaa pestä pyyhkeet väljässä vedessä. Itse olen addiktoitunut keittiöpyyhkeiden käyttäjä enkä oikein osaisi enää ilmankaan olla. Eikä kauneus niissäkään ole mikään toissijainen juttu.  Toisin on ollut esiliinan kanssa. Laatikossa pyörii 3-4 erilaista essua enemmänkin turhan panttina. Mutta nyt on tullut essua käytettyä useammankin kerran. Varmasti useammastakin syystä. Tämä essu on oikeasti mukava päällä, ei liian iso eikä liian pieni. Eikä liian kuuma. Tätä kehtaa roikotella esillä, samalla muistuu paremmin mieleen että minkä takia essu on alun perin keksitty. Tässä on kaksi reilua taskua ja mä rakastan taskuja, mitä isommat sen parempi. Jos olet kiinostunut By Pia's kodintekstiileistä niin voin lämpimästi suositella. 
Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa kaksi atiikkipestyä harmaata keittiöpyyhettä ilahduttamaan arkea. Kommentti riittää. Jätäthän yhteystietosi kommentin perään niin tavoitan sinut jos onnetar suosii. Arvonta päättyy  maanantaina 19.1 klo 18.00.
Onnea kaikille tasapuolisesti! 
Esiliina & pyyhkeet sponsoroitu, By Pia's

Puolen blogistanian tavoin minäkin kävin aamulla hakemassa ensimmäiset tulppaanit. Instassa pyörivien kuvien perusteella uskaltaisin väittää, että haalea liila korkkasi tämän kauden kunniakkaasti.

Leppoisaa loppiaista sinulle.
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails