lauantai 6. joulukuuta 2014

Aika perinteisesti....

Tämä itsenäisyyspäivä on sujunut varsin leppoisasti ja perheen perinteiksi muodostuneiden asioiden parissa puuhaillessa. Ihan ykkösjuttu lasten mielestä on tietysti pipareiden leipominen heti joulukalenterin avaamisen jälkeen. Taikinaa on syöty urakalla ja onneksi sitä osui vähän kaulimenkin alle ja sieltä uuniin asti. Tosin kuulun itsekin niihin piparinleipojiin jonka mielestä taikina on ihan parasta, mieluiten pieninä paloina suoraan jääkaapista:) 
Aamupäivällä lähdin mahtavassa räntäsateessa keräämään metsästä kranssitarvikkeita. Kylläpä vaan olisi tullut kerralla hieno lumipeite maahan jos olisi ollut hiukan pakkasta. Päätin vielä kiertää meidän lemppari rannan kautta kotiin ja siellä sainkin ihastella kaikkia mahdollisia harmaan sävyjä kun reipas räntä oli muuttunut vesisateeksi. Rannalla oli kaunista näin talvellakin ja mieli virkistyi mukavasti luonnossa. Ai että tykkään, märkä kuin uitettu koira, mutta niin onnellinen. 
Jos joululahjojen toivelistalla lukee jotain pehmeää ja pörröistä, niin vielä kerkiää neuvotella onnettaren kanssa. Ihanan pehmoinen arvonta on vielä käynnissä täällä.

Nyt taidan mennä viettämään aikaa maailman parhaan salapoliisin seurassa. Oikein ihanaa itsenäisyyspäivän illan jatkoa sinulle.
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails