keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Visiitillä osa 2 ja arvonnan voittaja

Tiedättekö sen tunteen kun joskus vaan istuu käsi poskella ja ihmettelee. Niin kävi mulle just nyt kun koitin karsia näitä kuvia tänne blogiin ja siinä samalla mietin että eipä sitä kovin montaa asiaa tai väriä tarvitse joulun tunnelman luomiseksi. Sopivasti vähän elämää nähneen näköinen lyhty, punaista ja valkoista, ja hiukan harmaata tai beigeä, jotain hyvää kuumaa juomaa. Glögiä tai vaikka Tafelgutin marjaisaa Christmas punch teetä. Teestä löytyykin aivan mahtava yllätys, suloisia pieniä glögitähtiä. Niin kauniita! 
DesignWest on muuten mukana Black Friday:ssä 28.11 ja siellä on silloin todella kiva alennus Irishlight pallovaloista. Kannattaa käydä kurkkaamassa jos olet sellaisista haaveillut ja samalla kannattaa katsastaa löytöpöytä josta löytyy mm. Greengatea ja TineK:n tuotteita kivoilla alennuksilla. Taidanpa mennä nyt glögin keittoon ja kaivaa omat punaiset GG:ni kaapista :)   

Onneksi tuli tuo otsikko tarkastettua! Oli aivan unohtua arvonnan voittaja. Satunnaisgeneraatorin suosikki oli tällä kertaa.....rumpujen pärinää... 
Onnea Ommppulan Suvi! 

                                                          Mulle :)

Oikein leppoisaa keskiviikkoillan jatkoa.
Heidi
            

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails