sunnuntai 14. syyskuuta 2014

iNNOSTU & ONNiSTU | ARVONTA

Nyt arvotaan hiljattain ilmestynyt Ilona Pietiläisen iNNOSTU & ONNiSTU kirja josta löytyy ideoita ja tuunauksia kauniiseen kotiin. Kirjasta löytyy mm. sadonkorjuujuhlat ruukkuleipäresepteineen, syysjuhlat, mattopöllön ohjeet, ollaan jouluisissa tunnelmissa, hassutellaan karamellikutsuilla, käydään visiitillä meidän(kin)kotona, nautitaan aamiaisesta ja hoidetaan tulppaaneja. Tuttuun tapaan kirja on reilun kokoinen, sylissä pidettävä, runsas ja lämminhenkinen. 
Tällä kertaa arvontaan kaksi kirjaa joista täällä blogin puolella toinen ja toinen tuolla facebookin puolella. Joten jos haluat osallistua naamakirjassa niin kipinkapin sinne :)

Arvonnan säännöt on vanhat tutut:

kommentti = 1 arpa
Kommentti+lukija = 2 arpaa
Kommentti+lukija+jako = 3 arpaa
Jos jaat arvonnan voit käyttää näistä kuvista haluamaasi.
Arvonta alkaa N-Y-T! Ja päättyy 28.9 klo 24.00.

Omasta kodista kertovista kuvista tajuaa kuinka kovassa pyörityksessä koti on viimeisen reilun vuoden aikana ollut. Vaikka siis tuntuu, että mitään ei ole tapahtunut. Meidän makkari ei ole enää meidän makkari vaan siitä on kahdelle murupullalle jaettu oma soppi. Ruokahuone on kuvien jälkeen maalattu harmaaksi ja olohuoneessa ei ole entisestä muuta jäljellä kuin vanha lipasto, matot ja rautalankatuolit. Työpisteen tilalla punkkailee parhaillaan nuorin murupulla ja me miehen kanssa ollaan palattu alkupisteeseen. Siis lattiapedille (vaaleanpunaiseen huoneeseen jossa seinällä keikkuu edelleen kukkavalaisimet...) nukkumaan ja odottamaan, että joku tulisi ja löisi lekan käteen ja sanoi, että kaatakaa nyt noi kaapit ...kele.
Voimasanat voisi olla kyllä paikallaan mutta ne kaapit saa edelleen hiukan odottaa, koska huomenna alkaa tapettien repiminen tuulikaapista. Jos sieltä alkaisi sitten taas hiipimään hiljalleen sisemmäksi taloa. Vaikka sitä tulevaa makkaria kohti?
Nyt toivotan kaikille osallistujille oikein paljon onnea arvontaan ja ihan kaikille iloa alkavaan viikkoon!

Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails