tiistai 1. heinäkuuta 2014

Walldesign.fi arvonta

Heikun keikun ihanaiset! Nyt pikkuisen piristystä tähän harmaatakin harmaampaan arkeen! Yhteistyössä Walldesign.fi:n kanssa arvotaan seuraavat kolme alla näkyvää A4:n kokoista julistetta jotka lähtevät samaan osoitteeseen. Omassa kodissa paikkansa löysivät Rockstar ja Perfect day jullarit, jotka onkin keikkuneet Instassa muutamaan otteeseen. Mä oon vaan niin rakastunut näihin. Rockstar julistetta mallailin jo eteisenkin seinälle. Mikä olisikaan parempaa kuin astua ovesta ulos maailmaan pienellä annoksella rokkistaran asennetta ja itsevarmuutta. Toisaalta työpöydän äärellä tällaiselle puoliboheemille luonteelle se antaa luvan lipsahdella to do-listoista hyvällä omatunnolla :) Ja koska nämä lainatut kuvat eivät anna oikeutta näille niin käykäähän kurkkaamassa ne täältä Beatifull mess, Go left sekä Rockstar.


SAY IT WITH A POSTER! 
Jos et löydä Walldesign.fi:n julisteista mieluista vaihtoehtoa voit suunnitella omasi ja kertoa sillä mitä haluat:) Julisteet on painettu laadukkaalle, mattapintaiselle valokuvaparille joka antaa viimeistellyn loppusilauksen ja tuntuu sormissa kivan napakalle. Julisteilla saa nopeasti kivaa vaihtelua sisustukseen joka on etenkin omaan mieleen. Meillä voi kalusteet seistä montakin vuotta paikallaan. Sen sijaan pienesineet, taulut sun muu tilpehööri vaihtaakin paikkaa kohtalaisen vauhdikkaasti. Perfect day jullari taitaa tosin tehdä pientä historiaa tässä taloudessa pysymällä pitkään paikallaan. Se on asetettu ruokahuoneen takaseinälle niin että näen sen joka aamu kun istahdan aamukahville. Se on ensimmäinen päivän täydellisistä hetkistä.  


Jos innostut tilaamaan Walldesign.fi:stä itsellesi, ystävällesi tai rakkaallesi julisteen, niin naputtele tilauksen yhteydessä viesti maksun vastaanottajalle ruutuun kampanja/suklaamarenki niin sinulle pakataan mukaan tilaukseen kivat lahjaetiketit.

Alla vielä lista jälleenmyyjistä joissa voit käydä tutustumassa tuotteisiin:

*Nono, Tammerfors
*Kaunista kotiin by HRS, Panelia

*Huldan Huone, Mikkeli

*Sisustus Amalia, Pori
*Villa 31, Maalahti
*Quriosa Interioir, Jungsund
www.quriosa.fi      
*Somia Living, Tuusula
*Hääputiikki Ribbon & Ink
*Sisustus Chill, Lahti
*Retro-Elli, Ksnk
*Enkelikauppa Mio Angelo, Heinola

Täällä virallinen valvoja Carmen-killero on enemmän kuin valmis tiukkaan kahden viikon rutistukseen. Arvonta alkaa siis nyt ja päättyy tiistaina 15.7 klo 24.00.

Kommentti postaukseen, fb:n puolelle tai s-postiin = 1 arpa

kommentti + lukija = 2 arpaa

Kommentti + lukija + jako = 3 arpaa
(Sivupalkin kuvan voit kopioida jakoon)

Mainitsethan kommentissa kuinka monella arvalla osallistut.



Oikein paljon onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti ja ihanaa alkanutta heinäkuuta!
Ei nämä säät tästä huonone :)

Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails