maanantai 28. heinäkuuta 2014

Helteiden hellimät


Voihan nenä, että on aikaa vierähtänyt monen monta päivää viimeisestä bloggauksesta. Ihanat rantakelit, helteet, työt, kuvauskeikat sekä kotona aikamoinen huonekaluvalssi on pitänyt läppärin kannen tiukasti kiinni. Nyt on taivaalle kerääntynyt hiukan ilmaa viilentäviä pilviä ja tälle päivälle riittää ehkäpä jo hiukan enemmän puhtia vaikkapa sisähommiin.  Instan puolella on sentään näin kesälläkin hiukan eloisampi meininki, joten tervetuloa myös sinne seurailemaan. Onneksi on vielä paljon kesää jäljellä vaikka lomat vääjäämättä loppuu ja koulun aloitus häämöttää. No, ennen syksyä tartun vielä jokaiseen auringonsäteeseen joka tuolta pilvien välistä pilkahtaa :)

Arvonta on roikkunut ikävästi ilmassa, mutta nyt on virallisen valvojan kanssa paiskattu tassut yhteen ja arvottu vihdoinkin voittaja. Voittaja löytyi tällä kertaa naamakirjan puolelta. Oikein paljon onnea Nina Hautala!

Nina Hautala Ihania! / T&J

Laitatko minulle yhteystietosi niin välitän ne asappina eteenpäin niin saadaan sinulle julisteet mahdollisimman pian. 

Nyt käyn vielä pyöräyttämässä itselleni yhdet jääkahvit ja istahdan hetkeksi terassin rappusille tuoksuttelemaan ihanaakin ihanampaa laventelia. 


Ihanaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails