sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tunnustan heti,

että ei päästy Fotografiskaan vaikka olin niin valmis siihen....hörönaurua, hehehehehee... Ei voi muuta todeta kuin että hyvää päivää. Mutta minkäs teet kun puhti loppui juuri Mamas & Tapaksen kohdalla. Se oli otettava just siinä, sillä näppäimellä lasillinen virkistävää valkkaria ja muutama tapas noin kymmenen tunnin kävelylenkin jälkeen. Muutama matkakuva tässä maistiaisiksi. Alkumatkan kamera oli pienen tihkusateen saattelemana enemmänkin kainalossa jemmassa. Onneksi ilma muuttui kuitenkin ihanan aurinkoiseksi. Aamun tunnelmat oli paikallisilla todellakin tikkitakki tasoa.

Vielä on jotain mitä odottaa!
On se lohdullista, että kaikki törkyilijät ei korista ainoastaan meidän katu kuvaa. Tästä tuli mieleen yksi liikenne aiheinen keskustelu  joka käytiin kuopuksen kanssa. Tai ei oikeastaan edes keskustelu vaan toteamus. Tai sitten kuopus vain jatkoi lausetta sujuvasti. Meidän paikkakunnalla juna-aseman yli menee silta. Joskus vuonna kivi ja keppi liikenne kulki siitä normaalisti kahteen suuntaan kunnes joku suuressa viisaudessaan päätti, että sillan keskiosaa kavennetaan niin että kaupungilta päin tulevalla liikenteellä on etuajo-oikeus. Kavennetun tien ansiosta siinä saa pelätä mm. hoippuvia pyöräilijöitä jotka ei oikein tiedä minne pakenisivat autoilijoita tai jalankulkijoita. Kavennettu tieosuus houkuttelee myös jalankulkijoita pikaisesti loikahtamaan tien yli, se kun on niin kapea. Sillä tuntuu olevan kirvoittava vaikutus keskisormen käyttöön. Tulipas nyt piiiiiitkä alustus kuopuksen kanssa käytyyn sananvaihtoon, mutta totesin siinä huomattuani vastaan tulevan autoilijan ajelevan jo kaukaa keskari pystystyssä että on tää liikennekulttuuri vaan nykyään tällaista..........keskisormen näyttöä, jatkoi kuopus. No joo, palataan Tukholmaan.
Elokuvamaisia fiiliksiä.
Fikapaus ja makein macarons ikinä. Cappuccino lasista tarjoiltuna oli kivaa vaihtelua ja voi tota ihanan paksua vaahtoa, nam.
Istutusten ihailua. Pinkki ja oranssi, kukissa kesän lyömätön väripari. Hauska yksityiskohta useissa istutuksissa oli myös kirjava apila.

Kesäkenkuleita. Piristävän erilainen somistus. Vink, vink kenkäkauppiaat. Voi ne kengät laittaa muullakin tavalla kuin korokkeelle, riviin tai tuolin päälle.

Östermalms Saluhall. Niin paljon ihanaa ruokaa. Kateellinen ja onnellinen samaan aikaan, että ei ihan oman kodin nurkalla tällaista löydy. Mulla menis tässä paikassa aina puoli päivää ennen kuin osaisin päättää mitä haluaisin syödä. Jos ylipäänsä osaisin päättää.


Bruka Design, kauniit simppelit kankaat, kauniit astiat, iloinen ja avulias henkilökunta. Mii laik


Näistä kadun yli vedetyistä muovi(?)kaistaleista lähti tuulen mukana hauska suhiseva ääni ja ne teki kivan varjon katuun. Ja tietysti muutenkin kivaa katseltavaa ja normi katukuvasta poikkeavaa.
Urban Outfitters,en varmastikkaan ole kohderyhmää, mutta koko liike on tyrmäävä. 
Paussia pukkaa.  John Chris Coffee on hyväksi havaittu kun mieli tekee jotain hiukan ruokaisampaa salaattia. 
Kauniita portteja. 
Tässä on se hetki kun puhti loppui ja tapakset sekä viini voitti. Mutta niin kuin totesin aikaisemmin, taas on jotain mitä odottaa. Siihen listaan pitää muuten lisätä Leila's general store.
Olipa ihanaa lepuuttaa nilkkoja ilta-auringossa. Ne meinas sanoa poks!
Taas vähän elokuvamaista fiilistä ja purjehdusta auringon laskuun. 


Toivottavasti olette nauttineet näistä huikeista ilmoista. Mä olen ainakin. Siitä huolimatta, että päivät menee töissä. Onneksi on ihanan lempeät illat. Viikon päästä alkaa parin viikon kesäloma, aika mieletöntä. Laskeskelin juuri, että noin neljään vuoteen ei ole oikeaa kesälomaa ollutkaan. Keleistä viis, aion nukkua ensimmäisenä aamuna ainakin kahdeksaan asti ;)
Ihanaa sunnuntai-iltaa rakkaat ystävät!
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails