keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Uusi lehti elämääsi | Arvonta

 Kevään, auringon, kotiäitiyden, huippuhienojen leivontablogien ja äidin innoittamana Suklaamarengin ensiparkaisu blogimaailmassa tapahtui aika tasan viisi vuotta sitten. Paljon on vettä virrannut joessa sen jälkeen ja voin sanoa että mahtava matka on takana (ja toivottavasti vielä edessäkin), ihania ihmisiä, paljon uuden oppimista, vuorovaikutusta, toisin sanoen ilman sinua ei olisi elävää blogia.
Suuri kiitos kuuluu tästä kaikille teille täällä piipahtaville ja kommentoiville. Kiitoksena teille kaikille arvon hieman kesälukemista ja tämän arvonnan mahdollistaa  Lehtikuningas  josta voit tilata useiden eri kustantajien kesto- ja määräaikaistilauksia. Ihana aurinkoinen kevät ja tuleva kesä saa ajatukset laukkaamaan kodin sisustuksessa, puutarhassa, ja grillaamisessa, tulevissa juhlissa ja rantsuilussa .  Nämä mielessä valitsin seuraavat  lehdet arvottavaksi:  5 nroa Koti ja keittiö tai Divaani – lehteä, 3 nroa Unelmien Talo & Koti  tai Leivotaan- lehteä.  Näissä lehdissä on ihania ideoita joka lähtöön.  Itse olen edelleenkin vannoutunut lehtien lukija ja aikamoisia pinoja tulee säilöttyä. Tykkään palailla vanhoihin artikkeleihin, resepteihin ja kiinostaviin sisustusjuttuihin.  Mikään laite maailmassa ei voita sitä tunnetta kun selailee lehden sivuja ja mikä parasta, se ei mene rikki vaikka sen tiputtaisi lattialle.


Arvontaan voit osallistua jättämällä viestin kommenttilaatikkoon ja mainitsemalla, minkä edellä mainituista lehdistä tahtoisit. Kommentoimalla saat yhden arvan ja jos olet blogissa lukijana tai olet tykännyt facebookissa niin saat kaksi arpaa.  Muistathan mainita kuinka monta arpaa sinulla on.  Huomaathan, että lehti voidaan toimittaa vain Suomessa oleviin postiosoitteisiin.
Arvonta päättyy 11.5.2014 klo 24.00
Oikein paljon onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!



Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails