tiistai 1. huhtikuuta 2014

Domino tikkarit

Nyt on juhlat juhlittu ja paluu alkoi reippaasti  nukkumalla reilun tunnin pommiin. En voi kyllä ymmärtää miten puhelin voi soida korvan vieressä niin kauan. Tähän asti olen sentään herännyt torkuttamaan sitä :) Onneksi aurinko paistoi täydeltä terältä, herätti ja kaikki kerkesi sinne minne pitikin. Lapset oli tietysti iloisia kun saivat nukkua pidempää ja ripeät aamutoimet sujui hienosti. Itselläni on sen sijaan erinomaisen pöllähtänyt olotila edelleen. 
Leipoessa en yleensä hae oikotietä onneen, mutta dominot on tyttöjen lemppareita ja toiveena oli saada keksitikkareita juhliin. Siitähän se ajatus sitten lähti. 

Domino tikkarit

Iso paketti dominoita (osa halkeaa)
Cake pops tikkuja tai pätkittyjä varrastikkuja
hyvänlaatuista tummaa suklaata
erilaisia strösseleitä

Tee näin

1. Työnnä varovasti tikut keksin väliin.
2. Levitä leivinpaperi sellaisen tarjottimen päälle joka mahtuu jääkaappiin. Ripottele leivinpaperille strösseleitä.
3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
4. Anna suklaan hieman jäähtyä. Lusikoi suklaa keksin molemmin puolin mahdollisimman nopeasti ja nosta tikkari leivinpaperille strösseleiden päälle. Jos käy niin että keksin puolikkaat irtoaa toisistaan niin nosta lusikalla tai haarukalla toinen puolikas strösseleiden päälle. Laita puolikkaan päälle hiukan sulaa suklaata ja laita sen päälle tikku ja toinen puolikas. Paina varovasti osat yhteen ja koristele. Osat tarttuvat toisiinsa jähmettyessään jääkaapissa.
5. Laita keksitikkarit jääkaappiin jähmettymään.



Iloista viikon alkua kaikille!
Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails