perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kuulumisia ja arvonnan voittaja

 
Ihania kesäkuisia päiviä! Vai mitä sanotte? Reipas kesäflunssa on syynä pari viikkoa kestäneeseen blogihiljaisuuteen ja enpä taitaisi nytkään tässä naputella konetta jos kropassa ei jylläisi kunnon kemikaalikoktail. Panadolia, buranaa,antibioottia ja duactinia. Kahteen viikkoon mahtuu luonnollisesti paljon asioita jotka ei kysy juurikaan vointia, vaan niitä tehdään automaatiohjauksella suoraan selkäytimestä :D Mutta muutama hetki on jäänyt mieleenkin. Viime viikolla vietettiin  keskimmäisen Höpön kaverijuhlia hyvissä ajoin ennen oikeaa päivää joka muuten osuisi juhannukseen. Takana on myös kummitytön iloiset lakkiaiset. Pari lasia kuplivaa nostaa aina tunnelmaa, oli olo sitten mikä tahansa ;)Rannallakin ollaan käyty, vaikka fiksumpi olisi ehkä jättänyt pulahtelematta näin jälkeenpäin ajateltuna. Onneksi jälkiviisaus on kaikista turhinta viisastelua, tai ehkä siitä voisi ottaa kuitenkin opiksi. Mutta mikä voi olla kuumana päivänä parempaa kuin se, että saa upottaa varpaat rantahiekkaan. Sattuipa näihin päiviin kotikuvauspäiväkin, joten varmaan arvaatte, että ei millään malttanut vedellä lonkkaa vaikka olisi ollut ehkä enemmän kuin aiheellista.
Parit väliin jääneet viikon reseptit surettaa kun ovat jääneet naputtelematta, mutta kiritään ne kiinni tulevilla viikoilla. Keittiössä on kyllä kolisteltu kapustoja joten luvassa ainakin mansikka-raparperihilloketta ja samaisella herkulla maustettua jäätelöä.
 
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Oli muuten aivan mielettömän hienoa, että lähes jokainen oli kertonut omasta unelmien piilopaikastaan. Osa eli jo unelmaansa, joku unelmoi mummon mökistä tai lapsuudenkodistaan, lämpimästä rantakalliosta, siirtolapuutarhamökistä, syreenimajasta, kyläkoulusta maalla, pitkästä suihkusta ja saunomisesta. Mökistä meren tai järven rannalla. Ihania unelmia!
 
Tässä arvonnassa onnekas oli :
 
Unelmieni piilopaikka on lapsuudenkotini Suomessa maalla.Ihanaa olisi tietysti omistaa mokki jarven-tai merenrannalla tai taalla Israelissa pieni loma-asunto vaikka Eilatissa....
 
Paljon onnea Lisay, pieni pala unelmien piilopaikkoja Suomesta matkaa sinun luoksesi.
Laitathan minulle tietosi osoitteeseen suklaamarenki@gmail.com
 
Tähän loppuun vielä muutama räpsy Höpösen kaverisynttäreiltä :)
 
 
Leppoisaa viikonlopun alkua sinulle
 
Heidi



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails