lauantai 6. huhtikuuta 2013

Dark chocolate muesli bars

 
Kuiva-aine kaapin tyhjennyspäivät takana ;) Kulhon pohjalle kaadettiin kaikki mysli, weetabix ja murojen jämät. Kaveriksi kuivattuja hedelmiä, marjoja ja rouhittuja pähkinöitä. Kaikki valkoinen suklaa olikin jo käytetty moussekakkuihin, mutta vielä löytyi 60% ja 70% suklaata. Ne sulateltiin ja sekoitettiin kuiviin aineisiin. Suklaata ei tarvitse olla paljon, mutta sen verran, että se sitoo kuivat aineet. Vuoraa vuoka leivinpaperilla, taputtele massa käsin vuoan pohjalle, laita jääkaappiin jähmettymään. Kun massa on jämettynyt, leikkaa se tangoiksi. Niin paljon parempia kuin kaupanhyllyn patukat ja taatusti yhtä paljon energiaa, trust me :)
 
 
Iloista viikonlopun jatkoa!
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails