keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Lämmitellään


Hei kaikki ihanat! Ihana aurinkoinen sää hellii.  Siitä huolimatta käsiä, varpaita ja nenänpäätäkin paleltaa. Tuntuu kuin eilinen kostea ilma pakkaantuisi sisälle. Puikkoja on kilistelty  ahkeraan ja käsille on jo helpotusta luvassa. Novitan Tempo langoista valmistuu päivässä parissa kynsikkäät. 
 
Tämä malli on oma ja tosi simppeli. Luo neljälle puikolle 32 silmukkaa. Neulo vartta 2 oikein 2 nurin niin pitkästi kuin haluat. Kämmen osa jatkuu kokoajan 2 oikein ja 2 nurin neuleena eli yhteensä 16 silmukkaa. Kämmenselkä eli loput 16 silmukkaa neulotaan seuraavasti;
1.krs  2 silmukkaa yhteen, langankierto, toista vielä 7 kertaa. Muista tarkistaa, että puikoilla on langankiertoineen 16 silmukkaa.
2.-3. krs aina oikein neuletta kämmenselän puolella, kämmenen puolella 2 oikein, 2 nurin
4. krs langankierto, 2 silmukkaa yhteen, toista viekä 7 kertaa.
5.-6. toista kerrokset 2 ja 3
 
Tee peukulle paikka kuten lapasessa ja jatka kynsikästä haluamasi mittaiseksi. Tempossa suositellaan puikoiksi 7-8, mutta itselläni puikot oli nro 5:ttä, koska halusin näistä hiukan napakammat. Mutta jokainen oman käsialan mukaan :)
 
 Kellarissa pilkisteli hyasinteissä pienet vihreä versot. Siitä innostuneena tilasin Grey & White nettikaupasta pari House Doctorin harmaata hyasinttivaasia ja hauskat joulupallot :) Palloja voit käydä jo kurkkaamassa Katin blogissa. Kiitos Kati nopeasta toimituksesta ja ihanasta yllätyksestä :)  Tänään to do-listalla on esikoisen hammaslääkäri, ompelukoneeseen uusi lamppu ja langanohjain, haravointia, lisää puikkojen kilistelyä, pyykkivuoren selätystä, glögiä, paljon glögiä ja pipareita :)

 
Kiitos edelliseen postaukset tulleista kommenteista ja keittiöön liittyvästä hasteesta :)
Sinkkisydämen voittajakin löytyi ja paketti on lähtenyt postipojan matkaan.
 
Aurinkoa päivääsi!
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails