maanantai 24. syyskuuta 2012

Seinällä

Hei vaan kaikki ja ihan huippua viikon alkua! Ruokahuoneen seinälle keräilin kertyneet julisteet ja peilit. Keep calm-juliste on blogistaniassa jo niin kulunut aihe, mutta siitäkin huolimatta halusin ihan ihka oman kun siihen keltaisena törmäsin Coloren nettikaupassa. Every cloud-kortti on samaisesta paikasta. Guinness juliste on aika uusi kirppislöytö ja peilit on myös kirppiksiltä kerätty.
Koska tästä ei sitten saa järkevää aasin siltaa rakennettua mitenkään, niin mennään suoraan tukka asiaan. En ole varmaan ainoa tummahiuksinen jolla on tummat niskahiukset ja joidenka kasvu alkaa alhaalta. Ja tarkoitan todella alhaalta, ei kuitenkaan lapaluiden välistä ;) Kaiken lisäksi ne kasvaa alhaalta ylöspäin, hmpf... Viime kerralla heitin kampaajalleni, että olisitko halukas vetäsemään ne vahalla tai sokerilla pois. Ei ollut halukas sillä kertaa, mutta tänään hän kysyi, että otetaanko ne niskat puhtaaksi vahalla. Päätin kestää kuin nainen. Bye, bye sänki ja tervetuloa vauvan pepun pehmeä niska :)
 
Hei ja tässä vielä linkki kotijutussa vilahtaneeseen katkarapu-mätipiirakkaan kun sitä on kyselty. Nyt heikun keikun ja kuullaan!


 
 
Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails