torstai 6. syyskuuta 2012

Haasteita ja tunnustan

 
Ja KÄÄK!
TUNNUSTAN, että oon niin onnettoman huono näiden haasteiden/tunnustuksien kanssa, mutta nyt ajattelin tarttua härkää sarvista ja hoitaa nämä kaikki pulkkaan edes jollain tavalla. Vaikka olen toooodella hidas tarttumaan haasteisiin/tunnustuksiin niin se ei tarkoita sitä, että en niitä arvostaisi tai niistä ilahtuisi. Päinvastoin, muistaminen ilahduttaa aina. Joskus haasteita/tunnustuksia eteenpäin laittaneena tiedän myös, että siinä joutuu muutamaa harmaata aivonystyrää liikuttamaan ennen kuin kaikki on saatu valmiiksi ja jaettua eteenpäin.
 Uuden Kuun Emilia heitti minua Ikean haasteella joka perustuu Ikean uusimpaan kuvastoon. Näin haaste etenee:
 •Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta
•Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan The hitti.
•Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin
 
 Kuvasto on selailtu jo muutamaan otteeseen etu- ja takaperin ja tänä vuonna se ei ole aiheuttanut sen suurempia ihastuksen huokauksia. Mutta toki sieltä aina joku asia jää mieleen :) Songe-peili on ollut oma kestosuosikki siitä asti kuin se Ikeaan ilmestyi ja tottahan se sitten rantautui kotiin saakka. Olunda-taulussa viehättää korotetut ja punaisella värillä korostetut kirjaimet. Kiinnostavan näköinen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Jossain kaukana tulevaisuudessa siintävän olohuoneremontin jälkeen voisin hankkia sinne vaikka pari Kivik- divaania takan eteen. Kuppi kuumaa kaakaota, villasukat jalassa, viltti ja pino sisustuslehtiä tai kirjoja.... Näettekö saman kuin minä? Mun arvaus tämän vuoden hitiksi on Hektar-kattovalaisin. Uskoisin tämän valaisevan tulevana vuotena monta uutta kotia. Moneen makuun ja sisustukseen sopiva, passelisti teollinen mutta ei liian ronski. Ihan kivan hintainenkin jos et halua maksaa ihan maltaita. Jos taas kattovalaisin osui ja upposi niin lattiavalaisin jäi pinnalle kellumaan. Iso varjostin + hutera jalka = ei niin vakuuttava yhdistelmä. Haastan seuraavat kolme: Sally's, Keloranta ja Lumo Lifestyle. 


 
Mitä niihin tunnustuksiin tulee, joissa saa tunnustaa itseään koskevia asioita, joita ei ole aikaisemmin paljastanut, niin pää lyö aivan tyhjää. Ajattelinkin ehdottaa tällaista:"kysy mitä olet aina halunut tietää". Vuorokausi aikaa esittää kysymyksiä tähän postaukseen ja saatte niihin myös vastauksen tähän samaiseen  postaukseen. Toivottavasti tämä kuittaa edes vähän ehkä harmia ja pahaa mieltä aiheuttaneen saamattomuuteni. Aika alkaa nyt!
Heidi
 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails