keskiviikko 22. elokuuta 2012

DesignWestin syystunnelmia

Blogiyhteistyö

Viime viikolla, päivä ennen koulun alkua kävin kolmen pikkuassarien kanssa haistelemassa Tammisaaressa sijaitsevan DesignWestin syystunnelmia. Ihana lämpö helli koko päivän ja assaroinnin jälkeen olikin luvassa jäätelöt ja merivedessä juoksentelua. 
Myymälään oli jo saapunut Malou flower ja Malou white mukit, kupit, kulhot ja teekannut. Suloistakin suloisempia kukkia tarjolla koko syksyn ja talven läpi. 
Kauniit nauhat ruokkii mielikuvitusta ja päässä vilisee jo muutama ajatus mihin kaikkeen näitä voisi käyttää. Lahjojen paketointiin, ompeluun, korttiaskarteluun..... Nauhojen lisäksi myymälästä löytyy nyt myös GG:n maskign teippejä. 

Kellot -mallia mummola herättäisi varmasti meidänkin prinsessat kello kahdeksan kouluaamuihin paljon säpäkämmin kuin äidin varovainen silittely ja supattelu.


Maistuisiko näistä aamupuuro  tai myslit paremmalle? Ihan varmasti :)
Vanhaa aikaa ja amerikkalaista henkeä. Tämä piirakkavuoka kutsuu leipomaan omenapiirakan ja päälle kuuluu ehdottomasti taikinanauhoista tehty ristikko.
Vielä tarkenee meren rannalle piknikille. Pakkaa koriin herkut, astiat ja paljon lämpimiä vilttejä. Äläkä unohda hyvää seuraa :)

Zuperzozialin kulhot, tarjoiluastiat, kannut,  salaattiottimet ja mukit ovat ympäristöystävällisiä ja 100 % biohajoavia, plussaa on koneessa pestävyys. Myymälästä löytyy useita kauniita värejä. Astiat tuntuu käteen lämpimiltä ja pinta pehmeältä. Zuperzozialin astiat valmistetaan bambusta ja maissista. Lisää kuvia löydät TÄÄLTÄ
Omalta himotuimmat listalta löytyy edelleen Red Dog Designin laukkujärkkäri eli BagPod. Joten taas joulupukille terveisiä, jouluun ei ole enää pitkä matka. Musta, vihreä, hopea tai käärmeen nahka, mikä vaan käy ;) Mallistosta löytyy myös ajattoman mallinen Jackie olkalaukku. Laukkujen suunnittelun takaa löytyy nainen nimeltä  Marianne Sparrenius-Waters. Ja niinhän se on, että vain nainen voi ymmärtää kuinka käsilaukun kaaos taltutetaan. Paremmat kuvat löydät TÄÄLTÄ ja samalla selviää syy hehkutukseen, nerokas tuote!
Omiin (yksiin niistä kaikista) suosikkeihin kuuluu aurinkoisen keltaiset mukit ja iloiset tähdet. Näillä harmaakin päivä muuttuu aurinkoisemmaksi.

Voit vain uskoa, että tässä oli murto-osa koko kattauksesta :) Jos haluat tutustua nettikaupan valikoimaan niin tästä pääset suoraan sinne www.designwest.fi  ja jos haluat vierailla myymälässä niin suuntaa itsesi tänne Designwest / Raseborgs Möbelvård
Kustaa Vaasankatu 9, 10600 Tammisaari.


Iloa keskiviikkoosi!
Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails