tiistai 8. toukokuuta 2012

Piece of Cake






Suklaamousse torttu

Pohja:

100 g voita
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja

VAAHDOTA huoneenlämpöinen voi ja sokeri.
SEKOITA kananmuna ja vehnäjauhot sekaan hyvin vatkaten.
PAINELE taikina piirasvuoan (tai irtopohjavuoan halk. 26 cm )
pohjalle ja reunoille.
PAISTA 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Anna pohjan jäähtyä.

♥♥♥♥♥
Täyte:

4 dl vispikermaa
200 g tummaa suklaata
1 keltuainen
1 rkl kaakaojauhetta esim. O'boy
espressojauhetta maun mukaan
3 liivatetta

LAITA liivatteet kylmään veteen ja toimi pakkauksen ohjeen mukaan.
SULATA suklaa ja anna jäähtyä.
 VISPAA kerma löysäksi vaahdoksi,
 lisää sula suklaa, keltuainen, kaakao- ja espressojauhe.
LISÄÄ liivate hyvin sekoittaen.
Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle
 ja anna jähmettyä.

Piirakan voi tehdä hyvin tarjoilua edeltävänä päivänä :)




Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails