torstai 24. toukokuuta 2012

Blogiyhteistyö & arvonta

                                                                                                             
Sattumalla oli sanansa sanottavana kun astuin tämän kaupan ovesta sisään. Ikkuna oli kuin karkkia silmille ja sellaisen ohi on vaikea kulkea. Harvoin on niin kiire, etteikö  pikainen piipahdus olisi paikallaan kun jotain kutsuvaa osuu kohdalle. Kaupassa sattui olemaan  tuttavani joka oli aikaisemmin ollut suureksi avuksi erään veneen sisustuksen toteutus vaiheessa. Tuttuni oli juttusilla Karinin kanssa ja eikä hetkeään kun kolmen naisen kesken kävi aika puheen porina. Samalla virisi ajatus pienestä yhteistyöstä jonka tulette näkemään kolmena eri juttuna kolmen kuukauden aikana.  Iloinen Karin on luotsannut Rasborgs Möbelvård verhoiluliikettään vankalla ammattitaidolla jo vuodesta 1999. Hän on suorittanut  ammattitutkinnot ja ollut verhoilijamestari vuodesta 2004. Sisustusjutut tuli mukaan noin 2-3 vuotta sitten ja on laajentunut pikkuhiljaa. Karinin mukaan liike hakee vielä muotoaan ja valikoimaansa. Design West nettikauppa on perustettu pari kuukautta sitten ja siellä on edustettuna mm. AnnaO, BagPod/RedDogDesign, Designers Guild, GreenGate ja Zuperzozial. Jos et löydä haluamaasi tuotetta nettikaupasta niin aina kannattaa kysyä. Uskallan arvata, että asia järjestyy, näin kävi ainakin omalla kohdalla :) Ensi viikon aikana nettikauppaan on tulossa myös käyttöön Klarna -laskutus/tili mahdollisuus. Karinin kautta voit myös tiedustella kaikkea mitä Designers Guildin sivuilta löytyy - mattoja, tapetteja, kankaita, peittoja... Tervetuloa mukaan tähän kuvakimaraan, lopussa odottaa arvonta :)

Suloista, raikasta ja kesäistä GreenGatea löytyy myymälästä hyvä valikoima.



Ihastuin ikihyviksi RedPodDesignin laukkujärkkäriin. Tänne sujahtaa kaikki kännyistä, kynistä ja huulikiilloista lähtien. Ei pyörisi enää ympäri tavarat laukun pohjalla ja ne siirtyy kerralla laukusta A laukkuun B kun laukku vaihtuu. Joko saa laittaa joulupukille vinkkiä ;)



Designers Guildin suloisia lasten tyynyjä ja silkkisten päiväpeittojen malleja.


AnnaO:n herkulliset tikatut peitot ja tyynyt löytyy myös myymälästä.



Kesän kauneimpia värejä. Näitä ei voi olla koskaan liikaa



Sinivalkoisen yhdistelmään en taida kyllästyä koskaan. Olisin voinut tapetoida samantien koko kodin sinivalkoiseksi :)





Antaa kaikkien kukkien kukkia!





Romantiikan keskelle ryhtiä tuo Pj Design:n kauniit ja napakat matot. Kuteina mustaa, harmaata ja hyvin vaaleaa luonnonvalkoista. Ihanat! :D


Nyt arvontaan! Voittajalle lähtee kaksi GreenGaten lattemukia ja servetit ilahduttamaan kesäisiä kahvihetkiä. Säännöt on seuraavat:


1. Käy Design Westin sivuilla ja valitse mieluisin tuote = 1 arpa
2. Käy tykkäämässä DesignWestiä facebookissa = 2 arpaa
3. Linkitä arvonta omalle sivulle = 3 arpaa
4. tai kohdat 1+3=2 arpaa

Voit osallistua myös anonyyminä, jätä vain kunnollinen nimimerkki tai sähköpostiosoite. Osallistua voit myös naamakirjassa tai sähköpostin kautta suklaamarenki@gmail.com.

Alla olevaa kuvaa voit käyttää jos linkität arvonnan omalle sivullesi.



 Oikein ihanaa iltaa sinulle
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails