lauantai 4. helmikuuta 2012

Kun värillä on väliä

Sain toimeksiannon joka herätti heti alkumetreillä kiinostukseni. Asiakas oli käynyt aikaisemmin kampaajalla jonka tiloihin olin tehnyt värisuunnitelman ja tuli siihen tulokseen, että olisin (ehkä) riittävän rohkea tekemään hänellekkin jotain värikästä.
Parin tunnin keskustelun  jälkeen oli selvää, että kyseessä on rohkea nainen joka uskaltaa tehdä rohkeita valintoja. Todella rohkeaa on jo lähteä yrittäjäksi, mutta mielestäni vielä rohkeampaa on poiketa valtavirrasta.   Toiselle tapaamiselle vein mukanani Fiona Walldesignin Happy Nature tapettikirjan ja siitä se ajatus sitten lähti. Ei harmaata, beigeä tai vaaleansinistä joihin ollaan tavallisesti totuttu esimerkiksi fysioterapiatiloissa. Sen sijaan lähdettiin hakemaan energiaa, iloa ja aurinkoa kierrätystä unohtamatta. Pieni pyöreä pöytä on joskus aikanaan löytynyt kirppikseltä. Se maalattiin, kansi tapetoitiin ja lakattiin. Vastaanottotiski on tehty vanhasta kirjoituspöydästä joka oli ollut jo kauan varastoituna. Tilaan oli myös jätetty kolme vanhaa vaalean harmaata kaappia jotka maalattiin aurinkoisella keltaisella ja ovet tapetoitiin samalla tapetilla kuin pöytä. Tilaan tulvii paljon valoa isosta ikkunasta joka herättää värit ja yhteistuumin päätettiin , että verhoja ei tarvita. Pelkät sälekaihtimet pitää kesällä paahteen poissa.



Hoitotilassa on rauhallisempi meno ja katse kiinnittyy siihen tärkeimpään. Hoitopöytään joka on herkullisen vadelmainen. Tapettia on tuotu tauluina ilahduttamaan niin työntekijää kuin asiakaitakin. Tummanharmaat verhot erottaa hoitotilan ja odotustilan. Hoitotilan toisessa päässä verhot taas piilottaa siivouskaapin, ulko-oven ja lämpökattilan. Leena taustajoukkoineen remppasi, maalasi ja tuunaili kaiken valmiiksi pikavauhdilla. Hatunnosto!

Kaikki kuvat on Fysio Leena Rossin tiloista ja Leenan löydät täältä ->
Korkeavuorenkatu 5-7, 10300 Karjaa

Kun on tahtoa ja hyvät taustajoukot niin unelmat herää henkiin!

Kiitos Leena inspiroivasta yhteistyöstä :)


Heid

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails