perjantai 24. helmikuuta 2012

Kokeilussa

tällä viikolla on ollut parikin uutuutta.  Canon PowerShot S100 ja Dr.Oetkerin erikoisvahvat paperiset muffinivuoat.  S100 on medialainassa ja muffinivuokien perässä kipitin mainoksen "uhrina" kauppaan siltä istumalta kun mainoksen näin. Ensiksi kuitenkin kamera asiaa. Medialainassa olevia tuotteita arvioin oman kokemuksen kautta, tavallisena kuluttajana. Kokeilen rauhassa, kirjaan ylös itselleni muutaman ajatuksen ja vasta sen jälkeen luen testitulokset plus muut nippelitiedot jos kamera on tehnyt minuun edes jokinlaisen vaikutuksen. Hauskaa seurata löytyykö omista muistiinpanoista ja testituloksista yhtään yhteneväistä ajatusta :)

Pokkarimalli tuntuu digijärkkärin jälkeen aluksi kovin kömpelöltä ja pieneltä. Itselläni tulee pideltyä pokkaria usein kummallakin kädellä kulmista peukalon ja etusormien välissä. Tässä mallissa salamaa käytettäessa se pompsahtaa suoraan vasemman etusormen alta mikä on ehkä pienen pieni miinus. S100 kulkee kivasti taskussa mukana, sillä saa tarkkoja  ja valovoimaisia kuvia. Kamerassa on monipuoliset käsisäädöt jotka tyydyttää varmasti vähän enemmänkin kuvannutta. Voisin ajatella tätä hyvinkin kakkoskameraksi tai sellaiselle joka haluaa kameralta paljon ominaisuuksia (video/veden alla kuvaaminen).  Hieman yli 400 € hinta nipistelee, mutta mielestäni kamera täyttää hyvin lupaukset.  Tästä sitten sujuvasti muffinivuokiin ;) Kaikki alla olevat kuvat on otettu S100 :lla.

♥♥♥

Vihdoin ja viimein on saatu kauppoihinkin Dr.Oetkerin toimesta suht' kunnolliset muffinivuoat. Aikaisemmin on saanut elää tilausvuokien varassa ja voi kyllä, tämä ilahduttaa pientä kotileipuria. Napakat, tukevat, iloisen väriset ja muotonsa pitävät paperivuoat hakkaa mennen tullen vähän väsyneen näköiset,  uunissa pahasti rasvoittuvat  kanssasisaret.



Suklaamuffinit
12 kpl

2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaota
2 dl kermaa
n.100 rouhittua tummaa suklaata

Vaahdota muna ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä muna-sokerivaahtoon vuorotellen neste ja kuivat aineet.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Jäähdytä.


Kuorrutus

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 tomusokeria
100-150g tummaa suklaata sulatettuna
1/2 appelsiinin mehu

Sekoita aineet hyvin keskenään. Laita esim. pakastepussiin, leikkaa kärki pois ja pursota muffinien päälle. Koristele haluamallasi tavalla.
Jos kuorrutus tuntuu liian pehmeältä , laita se hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen.




Ja kaikille jotka jaksoivat loppuun asti, oikein hirrrweeen ihanaa ja ja ja  herrrkullista viikonloppua.

Heidi




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails