torstai 12. tammikuuta 2012

Tervetuloa

lööppien kuuluttama aikainen kevät! Parina eri päivänä olen vetänyt  lantsarit jalkaan todetakseni, että pohjassa on reikä. Ajatuksena vesimassojen kuljettamin sisätiloihin ei  haittaa ehkä muita jalankulkijoita, koska jalkakäytävä talon kohdalta alkaa muistuttaa jäätävää kahluuallasta. Lätäköt pienemmäksi saappaallinen kerrallaan ;) Ihan hetken ulkoilutin kameraa  ja myrskyn jälkeen pihalla ja teillä on jos minkälaista keppiä ja karahkaa. Jännittävimpiä väriyhdistelmiä on löytynyt vanhojen vaahteroiden oksista. Kummallista vihreää, sinapin keltaista ja harmaan ruskeaa. Pihalta löytyvät punaruskeat marjat sopii hyvin samaan värikarttaan.



Sisätiloissa talvinen värikartta on hyvinkin erilainen. Pienen pieninä paloina tosin. Kaupasta oransseja tulppaaneja, pinkki maljakko ja soiro oranssia tapettia.

Lehtipinossa päälimmäisenä uusin Isabella's, ihania kuvia ja reseptejä taas vaikka kuinka :)

 
 


Rosoa, ruukkuja, rautaa, sinkkiä, ruostetta....me like♥ Kuumalla kaakaolla ja pullalla on koitettu selättää tämän päivän harmautta. Harmaus ei kadonnut, mutta posket hehkuu ja luita jäytävä vilu hävisi.
 


Näillä sivuilla unohtuu sateenropina hetkeksi, klik, klik

http://co3dk.ipapercms.dk/Bloomingville/BloomingvilleSpringSummer2012/

http://ipaper.ipapercms.dk/HouseDoctor/HouseDoctor2012/Everyday2012/

Lämpöä sinun päivääsi.

Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails