maanantai 30. tammikuuta 2012

Pakkaspäivää

Hei kaikki ihanat! Kiitos edelliseen postauksen kommenteista. Tukka asian kanssa käyn itseni kanssa vielä kauheaa painia :) Tervetuloa uudet lukijat ja fb- sivuille liittyneet ♥
Terveisiä Tukholmasta. Päivä kului varsin rennoissa tunnelmissa veljen kanssa  Södermalmin katuja kulutellen. Jopa niin rennosti, että Granitin jälkeen shoppailuinto oli tyydytetty ja en saanut aikaiseksi ostaa itselleni edes sukkaparia :)  Ihanaa oli istua kaikessa rauhassa kahvilla, katsella ihmisiä, olla vaan ja nauttia. Kameraa tuli käytettyä laiskanlaisesti, mutta kunhan kerkiän niin lisäilen tänne muutaman kuvatun tanssiaskeleen.
Flunssan poikanen kolkuttelee hartioissa, kurkkua karhistaa ja päätä särkee. Lääkitys on aloitettu juomalla inkiväärijuomaa. Keitetään vettä jossa on muutama siivu inkivääriä. Kaadetaan lasiin, lisätään sitruunaa ja hunajaa. Flunssan hoidossa ei voi unohtaa kukkia. Kun on kaunista katseltavaa niin olokaan ei tunnu niin kurjalta. Vähän vihreää työpödälle ja vaaleanpunaista yöpöydälle.







Tähän samaan reseptiin lisätään vielä mukavasti soljuvaa musiikkia niin olo on ajoittain jo ihan siedettävä. Lisätään sitten vauhtia kun pää kestää :)

.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinulle.
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails