perjantai 9. syyskuuta 2011

myslipatukat

Pistävän makeat myslipatukat saa tästä lähtien jäädä kauppojen hyllylle :) Omiin patukoihin voi laittaa mitä vaan ja ne valmistuu nopeasti. Saa oikaista kaupan lemppari mysliseoksella tai tehdä koko myslin alusta loppuun ihan itse. Kuivattuja marjoa, hedelmiä, pähkinöitä, sulatetuun suklaaseen voi lisätä vähän kahvijauhetta. Vain mielikuvitus on rajana.


Tässä tulee tällainen näppituntumalla ohje :)

Myslipatukat

Suklaata, kaikki käy, mutta tässä valkoista
mysliä, käytin fitness pähkinäpyörrettä
kuivattuja karpaloita
hasselpähkinöitä

Sulata haluamasi määrä suklaata. Rouhi pähkinät sekä karpalot ja lisää ne suklaaseen.
Lisää niin paljon mysliä että massa on murumaista, mutta vielä vähän kosteaa.
Vuoraa sopivan kokoinen astia leivinpaperilla ja kaada massa pohjalle.
Painele lusikalla tiiviiksi. Laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Ota pois jääkaapista, nosta levy leivinpaperin avulla pois astiasta ja leikkaa sopiviksi paloiksi. Laita takaisin jääkaappiin kovettumaan.



Aurinkoista viikonlopun alkua sinulle!


Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails