perjantai 12. elokuuta 2011

Sorsia ja sateenkaaria

Ihanaa että on perjantai. Ihanaa ettei sada vettä! Jospa tänään saisi kaivettua uudet rodot maahan ja toivottavasti ensi keväänä ne olisikin sitten jo kauniissa vaaleanpunaisessa kukassa.
 Eilen katselin sateenvarjon alta kun lapset oli kaverinsa kanssa uimassa. Mittari näytti 13:sta astetta kun lähdettiin. Neljä paria sinertäviä huulia ja täriseviä leukoja sieltä järvestä nousi ja hippaleikit alkoi tuntua mielekkäämmiltä kuin uiminen :) Aika vilpsakka keli ja villasukatkin oli jo pakko kaivaa laatikosta heti kun kotiin päästiin.
Yksi sorsaperhe on rannalla asustellut koko kesän ja aika rohkeiksikin ne on jo tullu. Niin ne tallusteli jalan viereen kuikuilemaan jos vaikka jotain evästä sattuisi olemaan mukana. Aika suloisia pyöreine poskineen ja litteine nokkineen. Sen jälkeen kun rannalta lähdettiin niin satoikin suunnilleen koko loppupäivän taukoamatta vettä. Vähän välillä kirkastui mutta silti satoi vettä. Jossain vaiheessa puhelin soi ja äiti sieltä soitteli, että oletteko huomanneet hienon sateenkaaren. No ei oltu, hyvä kun soitit :)











Aurinkoista alkavaa viikonloppua sinulle!
Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails