torstai 11. elokuuta 2011

Arki

Kohta alkaa perusarki. Onneksi ollaan saatu aloittaa pehmeällä laskulla. Miehen työt ja koulu on loman jälkeen alkanut. Vanhin aloittaa tiistaina ensimmäisen luokan ja keskimmäinen jännittää eskariin menoa. Pienin jää vielä mun kanssa kotiin ja sehän vasta äitinä  jännittääkin ;) Riittääkö pikkuiselle arjen askareet vai joutuuko tässä sirkuskoulun tirehtööriksi että saadaan riittävästi viihdykettä siksi aikaa kun sisarukset on poissa. Kuva on varmaan kevään aikaisia mutta näin meillä yleensä arkena pyykin huolto toimii. Ruokahuoneen pöydälle kasautuu vinot pinot pyykkiä odottamaan pääsyä silityslaudalle joka on useimmiten takasta katsottuna vastapäisessä nurkassa odottamassa vähemmän innokasta silittäjää :) Tämä olkoon lohtuna niille jotka hammasta purren katselee sisustuslehtiä. Tämäkin nurkka on vilahtanu yhdessä kotimaisessa mutta ilman pyykkivuorta :)



Tämän ihanan tunnustuksen sain J:ltä  white & black - blogista ja Hannalta Tyttötrion talossa tapahtuu- blogista. Kiitos ja kumarrus! Tällaisella kuvalla varustettu tunnustustus ilahduttaa ikuista herkuttelijaa :D


Tunnustukseen kuuluu kertoa kolme lempiasiaa

1. Ruoka - Hyvässä seurassa tehty ja syöty ruoka on lähes poikkeuksetta hyvää.
Mutta jos joka päivä voisi elellä merenelävillä niin sopisi oikein mainiosti :)

2. Väri - En osaa nimetä yhtä väriä, pidän harmaista, ruskeista, valkoisesta, mustasta, keltaisesta, vaaleanpunaisesta, turkoosin eri sävyistä.... ihan vaan muutamia nimetäkseni.
Taisi muuten vaalea harmahtavan vihreä unohtua.

3. Paikka missä haluaisin käydä - No vaikka missä :D Mutta nyt ensisijaisesti sinne missä olisi 25+ , aurinko paistaisi ja merivesi huuhtelisi varpaita.

Niin ja en osaa kyllä taaskaan laittaa tätä kenellekään erikseen koska haluan antaa sen teille kaikille mukaan piristämään päivää.

Ihanaa torstaita ihan jokaiselle!

Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails