sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Tanska osa 2 & Ramsign arvonta

Hei kaikki ihanat! Blogi raukka on ihan hunningolla, mutta täällä ollaan ja päivitellään leppoisan letkeään tahtiin. Hiukan helteen pehmittämänä :D Ihanaa! Tässä pienet kollaasit Vejlestä ja Fredericiasta. Niin kuin aikaisemmin jo mainitsin niin tämä Tanskan 9. suurin kaupunki on lomalaisen kannalta aivan ihanteellisella paikalla legolandiin ja Givskudin eläinpuistoon nähden. Kumpaankin paikkaan autolla vajaan puolen tunnin matka.
Vejlessä kohtaa suloisessa sovussa  moderni ja perinteisempi arkkitehtuuri. Jos haluatte päästä katsomaan aaltoa muistuttavan talon sisälle niin tässä linkki,
   http://www.boelgenvejle.dk/.


Tytöt hinkui rantaan, minä mukaan lukien :) Siispä ajelulle ja rantaa etsimään. Jostain syystä ajauduttiin Fredericiaan ja sieltä löytyikin ihana ranta. Tosin en kyllä uskalla sanoa onko Tanskassa olemassa niitä vähemmän ihania. Ei ainakaan oman vähäisen kokemuksen perusteella :) Siihen olisi voinut heittää teltan pystyyn pariksi kuukaudeksi, katsella meduusoja, keräillä pieniä taskurapuja ruuaksi ja valutella hiekkaa varpaiden välistä.
Poimia pieniä violetteja kukkia pientareelta, kiviä, simpukankuoria ja kauniisti hioutuneita lasinpaloja. Muutama "aarre" koristaakin jo kotona purkkien ja pullojen pohjia.

Monen blogista jo tuttu Ramsign arvonta pyörähtää nyt käyntiin myös täällä.
Elikkä, arvotaan kaunis emalinen numerokyltti. Voittaja saa valita viidestä eri mallista mieleisensä. Kun arvonta on suoritettu niin lähetän Ramsignille voittajan nimen ja yhteystiedot niin sieltä otetaan sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista.
Arvontaan anonyymeinä osallistuvat laittakaa nimimerkki jolla voin teidät blogissani mainita jos voitto osuu kohdalle.
Osallistua voit myös s-postin, suklaamarenki@gmail.com kautta tai jättämällä viestin Suklaamarengin facebook sivulle.

Arvonnan säännöt vanhat tutut:

kommentti = 1 arpa
kommentti + linkitys = 2 arpaa
kommentti + linkitys + lukijaksi liittyminen = 3 arpaa

Arvonta päättyy 24.7 2011 klo 24.00


Oikein paljon onnea arvontaan!

Nyt jätän suklaajäätelön ohjeen suosiolla seuraavaan kertaan ja toivottelen kaikille oikein hyvät yöt!

Heidi






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails