lauantai 14. toukokuuta 2011

Huomenta kaikille ♥


Kyllä voi olla hämmästys suurta luokkaa kun avaa koneen ja edellinen postaus on täysin kadoksissa. Mielessä jo vilahti, että olen saanut blogin kirjoitteluun jonkun ulkopuolisen avustajan, hui. Mutta onneksi näin ei kuitentenkaan ole. Siinä tapauksessa moni muukin olisi saanut avustajan, bloggeria ei tietenkään lasketa mukaan  : ) 
Pihalla tapahtuu koko ajan pieniä ihmeitä ja siellä ollaankin kuljettu lähes kaikki liikenevä aika nenä maata viistäen. Kevätvuohenjuuret loistaa pieninä aurinkoina ja köynnöshortensia kiipeää päättäväisenä valoa kohden. Jokohan se lopettaisi monivuotisen jurotuksensa ja ilahduttaisi muutamalla kukalla.
Kirppiksillä on kierretty todella maltillisesti ja mukaan onkin muutaman kankaan lisäksi tarttunut ainoastaan "kesäkuppi" terassilla kahvitteluun ja muutama lasilautanen.
Terassikalusteiden tummennus projekti on käynnissä. Pahuksen hidasta hommaa : ) Terassin ovea jo ryhditettiin mustalla maalilla. Kyllä musta vaan on niin hieno väri!
Oli ihan pakko tehdä vielä kuvakaappaus fb:n sivuilta. On kyllä tehty ihan kummitytön luvalla : )
Päivityksiin kun oli ilmestynyt piirustus mun leminäyttelijästä niin pakkohan se oli tänne kinuta muistoksi itselleni ja  teidänkin iloksi : )
Uusille lukijoille, sydämellisesti tervetuloa !





Ilosta viikonloppua!

Heidi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails