torstai 3. maaliskuuta 2011

Pilviä & Pisaroita

Hei kaikille pitkästä aikaa! Onhan maanantaista  torstaihin pitkä aika ? Sen verran ainakin, että meinaa ihan vieroitusoireita tulla kun ei ole kunnolla kerennyt vierailemaan teidän ihanissa blogeissa :) Päivät kuluu vinhaa vauhtia eteenpäin ja ihanasti on jo kevättä ilmassa. Ihana maaliskuu!
Tähän väliin kiitokset edelliseen postaukseen kommentin jättäneille ja tervetuloa uudet lukijat! Olen iloinen ihan jokaisesta :)
Niin kuin edellisessä postauksessa taisinkin mainita, että päässä pyörii vain pilvet ja pisarat niin tässä nyt muutama tuotos. Kaikki harjoituskappaleita ja samasta kuosista :)
Tämä pilviä hipova mania sai alkunsa reilu vuosi sitten kun Jutta esitteli heidän riemukkaan keittiön Kootuissa Muruissa. Kiitos inspiraatiosta :)
Ajattelin, että voisin tehdä muutaman myös myyntiin jos on kiinostusta. Pilvet ovat reilun kokoisia, leveys 70 cm ja korkeus 30 cm. Pisarat on leveydeltään 40 cm ja korkeudeltaan 50 cm. Haluaisin myös mielelläni kuulla jos olette jossain törmännyt vastaavanlaiseen tai peräti samanlaiseen tuotteeseen :)
 Nyt kutsuu Beck, kuullaan taas!








Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails